3 aylık değişim nasıl?

4 ayda daha önce geçmişim vardı fakat öğrenme aşaması felan pek gelişmedim son 3 ay düzgün çalıştım. Evde çalıştım. Skinny fat problemi vardı uğraşmak istemedim yakmakla zaman kaybedecektim. Sizce nasıl?

Eklentiler

• IMG_20180830_212039.jpg
    IMG_20180830_212039.jpg
    67,5 KB · Görüntüleme: 1.584
bol protein az karbonhidrat sıfır tuz şeker yağ + her gün ilk 10 dakika bisiklet + max barfix ( tek set ) + max şınav ( tek set ) sonrada dumble ile ısınıp max ağırlık antremanına başlar. öğünler arası 3 saat bırak. en geç 6:30 da akşam yemeğni son öğününü yemiş ol. Sabah erken kalk akşam ortalama en gec 1 gibi yat.
Salondaki yürüyüs bandını kullanma serbest yürü hergün
bunların hepsini hergün aynı saatlerde yap.

moralini bozma sakın değişiklik olmuş elbette ama burada herkes çok büyük aşırı gelişim kas baklava üçgen vücut beklediği için standartların tabiii ki çok altında kalıyorsun ama başkasıyla değil kendinle kıyasla kendini ve hedef koy bende 52,5-56 kg aralığında birisi idim yeni başladım spora şu an 74 kg oldum en fazla 77 yi gördüm hedefim 80 olmaz hacim yapmak kol bacak kalınlaştırmak kısa kol giyebilmek gömlek giyebilmek tahta vücuttan kurtulmak evet gene zayıfım ama buraya fotograf loyabılecek bir bünyem yok ama çok büyük gelişmeler kaydetim daha da i,yisi oalcaktır protein ağırlıklık düzenli beslenme dinlenme ve doğru hareketler ile isteğin şekle gelebilirsin yaş 43 e geldi yarışmaya katılacak değilim biraz normal bünyeye yaklaşayım yeter bana onun için sen kendinde gelişme görebiliyormusun o önemli ben eskiden işyerinde takım elbise giyme şartı varken tahta gibi vucufum olduğu için boğazlı bkazak giyiyorudum boğazım ince diiye sarkıp üçgen gibi oluyordu ne zaman ki asansörün camında yuvarlak yakayı gördüm ve işyerinde pantolonumu tayt gibi hissedip fermusarı kemeri açıp masamdan kalkmadan oturdum ve bütün kıyafetleri dağıttım işte o zaman doğru yolda olduğumu anladım programlar ve kendinizi gözden geçirin gerekirse hoca takip etsin bir süre sizi eksiklerinizi söylesin sabırlı azimli, olun ama araştıurın yeme içmeye dikkat edin kendinize hedef koyun çok daha iyi olacağınıza inanın

Sağdaki yeni. Bel çevresi gitmiş diyenler.[DOUBLEPOST=1535732368][/DOUBLEPOST]Sol eski sağ yeni. Göğüs omuz yağ değil hiçbiri sadece belim yağlı oda yanlış yaptıgım için oldu ilk başlarda.

Back
Yukarı