3 aylık gelişim

SerYaSi

Üye
image.jpg
image.jpg
3 aylık gelısımım tamamen bılınclı bır sekılde yapıyorum programıma kadar kendım yazıyorum oncekı senelerde baslıyıp bıraktıgım oldu bırkackez bu fotodakı fotom spordan 1 ay oncesıne aittir eskı foto degıl suana kadar suplement kullanmadım bugun 1 kutu gaıner aldım

spora basladıgımda 67 dım suan 72 kıloyum boyum ıse 1,87 yasım 21

Son düzenleme:
3 ayda 5 kg alabilmissen,bilincli bir sekilde yapiyorsan gelisiminde iyiyse Gainer i niye alip parana yazik ettin?

Oncelikle tebrik ediyorum birkaç sorum olacak Antrenmanin nasildi haftada kaç gun ? Beslenmen nasıldı?
Sagol tesekur ederım yorumun ıcın ılk ay baslangıc programı yaptım hergun tum bolge gırıyordum haftada 2 gun off yapıyordum 2. Ay ise programı ıkıye boldum
1.gun gogus bıceps
2.gun kanat trıceps
3.gun omuz bacak
4.gun off 3. Ayda aynısını yaptım sadece hareketlerde oynama yaptım
Beslenme olarak ıse her sabah sut yulaf ezmemı 3,4 yumurtamı eksık etmem antreman sonrası ıse tavuk yıyordum yarım ekmek yada tavuk şiş seklınde aksamda ne varsa eger proteın anlamında bırsey yoksa konserve ton balıgımı cıkarıp onu yerdım

Daha önceden altyapınında verdiği kas hafızası ve tecrübe var gelişimi buna bağlıyorum rehavete kapılma belli bir yere geldikten sonra geliştirmek çok daha zor oluyor

Daha önceden altyapınında verdiği kas hafızası ve tecrübe var gelişimi buna bağlıyorum rehavete kapılma belli bir yere geldikten sonra geliştirmek çok daha zor oluyor
ustune koya koya gıtmeye calısıcam antremanlarımın hakkını verıyorum oldugu kadar artık beslenmede olsun sporda olsun kacamaklar olucak tabı mesela 2 hafta sonra İstanbula liverpol macına gıdıcem :))

Kardeşim öncelikle iyi vucut yapmıssın devam et benimde boy 185 kilo 60 2 hafta oldu spora başlayalı hocam türkiye 40-49 yaş arası vucut geliştirme şampiyonu bayada ilgili bana karşı ben antrenmanları her gün 2 kısım dan haftada 4 gün yapıyorum yani hocayada hiç sormadım tüm kas gruplarını çalıştıracak hareketler yapmalımıyım diye sence boyle devam ediymi bi sorun olurmu ?

Kardeşim öncelikle iyi vucut yapmıssın devam et benimde boy 185 kilo 60 2 hafta oldu spora başlayalı hocam türkiye 40-49 yaş arası vucut geliştirme şampiyonu bayada ilgili bana karşı ben antrenmanları her gün 2 kısım dan haftada 4 gün yapıyorum yani hocayada hiç sormadım tüm kas gruplarını çalıştıracak hareketler yapmalımıyım diye sence boyle devam ediymi bi sorun olurmu ?
Hocan ne derse onu yapmalısın hem bellıkı baya bılgılı bırısıne benzıyo ılgılenmesıde cok ıyı kıymetını bıl hocanın yaptıgındada bır yanlıslık yok ılk aydanda ıkıye bolebılır haftada 4 gun gıdıyorsun buda guzel

Back
Yukarı