• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık sırt çalışmam

38pgr.jpg

Şimdi böyle

38pgx.jpg

Boy : 186

Kilo : 83 ( ilk fotoda 92 )

Sırt Hareketlerim.

Lat Machine Enseye 3X12

Bar Rowing 4X8 + pompa

Kayak 3X12 + pompa

Kullandığım supplementler : Amino, BCA, Protein, Yağ Yakıcı, Creatin, 2 Adet Vitamin, Tribulus.. Benim gördüğüm kanatlarımda hiç büyüme olmamış. Yorumlarınız için teşekkürler...

Eklentiler

• aaaa.jpg
    aaaa.jpg
    119,6 KB · Görüntüleme: 422
Son düzenleme:
Kanat çalışmalarına ağırlık vermelisin.

3 yıllık adamın konusuna olmamış yapamamışın bilmemne yazmışın kusura bakmada seninde hamal sırtı gibi sırtın var öle 10 kutu supplement kullanmayla olmaz o işler önce kendini geliştir sonra milleti eleştir aslanım

3 aylık sırt çalışması ne demek ki?diğer bölgeleri çalışmadın mı 3 aydır,niye sadece kanat diye başlık açtın

3 yıllık adamın konusuna olmamış yapamamışın bilmemne yazmışın kusura bakmada seninde hamal sırtı gibi sırtın var öle 10 kutu supplement kullanmayla olmaz o işler önce kendini geliştir sonra milleti eleştir aslanım

Klavye delikanlısı olduğun için seninle hiç bir şekilde muhattap olmuyorum.

Barfiks yoksa kanat da yok :) .

Aslında haklısınız da insanın genetik yapısıyla da alakalı, daha bu konuda bir şey söylemem için çok erken ancak, umuyorum 1 sene sonra kanatlarım biraz olsun gelişme gösterir.

Bu arada barfiks çekemiyorum. :) Daha tam güçlenmedim. Zaten 3 aydır yapıyorum, bu spor için çok az bir süre.

usta kamburluk göruyorum ? yaglanmada var.. evet kanatta goremıyorum

Kamburluk konusunda haklısın, 65 kilodan 95 e fırladım 7 ay içerisinde, dolayısıyla vücutta bir eğrilik meydana geldi. Ancak spora başladığımdan beri bir düzelme var. Yağlanmaya gelince sırtımdakiler yağ değil, kesinlikle kas. İlk başta fotoğrafa baktığımda ben de yağ diye düşündüm, sonra arkadaşa dokundurttum, gayet sert :)

Kanat çalışmalarına ağırlık vermelisin.

Ayın 15 inde yeni programa geçeceğim, hocama da kanat gelişimi için etkili bir antreman vermesini isteyeceğim.

3 aylık sırt çalışması ne demek ki?diğer bölgeleri çalışmadın mı 3 aydır,niye sadece kanat diye başlık açtın

Vücudumun diğer yerlerinde belirgin bir gelişme yok sanki ondan koymadım, en ciddi gelişmeyi sırtımda gördüm. Ancak yarın spora gittiğimde tüm vücudumun fotoğrafını çekeceğim.

yok artık 7 ayda 30 kilomu aldın . Benimde kilo problemim var .Beslenme programını yazar mısın =)

Ataşehirde Flex Spor Salonu var. Oraya git aldırırlar. Sonra benim gibi o kilolardan kurtulmaya çalışırsın. Kilo almak var kilo almak var hocam.

Afedersin bilmem ne çuvalı gibi ettiler beni orada..

Kiloyu yavaş yavaş kas olarak aldın mı çok daha güzel. Sabret sen alırsın :)

Bunun için de supplement kullanımı son derece önemli.

Sonra benim gibi o kilolardan kurtulmaya çalışırsın. Kilo almak var kilo almak var hocam. Afedersin bilmem ne çuvalı gibi ettiler beni orada..
olsun ya bayrak direği gibi gezmekten iyidir :) yeterki kilo alıyım gerisi umrumda değil yavaş yavaş kasa çevirilir o sorun değil neler yerdin mesela günlük öğünlerde filan .

Back
Yukarı