• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık salon çalışması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NITRO06
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

NITRO06

Üye
arkadaşlar 3 aydır salonda çalışıyorum ve gelişim hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum.bench_O

Eklentiler

• IMG0091A.jpg
    IMG0091A.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 638
  • IMG0093A.jpg
    IMG0093A.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 603
  • IMG0102A.jpg
    IMG0102A.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 584
  • IMG0105A.jpg
    IMG0105A.jpg
    41,9 KB · Görüntüleme: 582
daha önceden çalıştın mı.Gögüsler şekillen miş.Çalışmaya devam et.Bana sorarsan birazda hacim kazanırsan daha iyi görünürsün.omuzlar birz eksik kalmış.ama 3 ay için iyi bir görünüm.

sırt-kanat çok zayıf görebildiğim tek şey göğüsler güzel ve mide. bence mideye ara ver sık ve yağsız beslen bir an önce kilo al.

Alt trapez'in, gögüslerin güzel belirgenlismeye baslamis, bizepslerde olucak gibime geliyor. Yanliz Sirt-Kanat bölgesi ile trizeplerin & omuzlarin zayyif kalmis.
Hareketleri dogru bir sekilde yapiyormusn acaba, hareketlerde ufak tefek hatalar gelismeyi bozabilir bi hafta antremaninda dikkat et ve süphelendign ve uzun zamandir bir harrektde ilerlemeler görmiyorsan gittign studiodaki antrenöre sor sn hareketi yaparken izletr ona dogrumu yapiyon diye.

Basarilar dilerm.

Back
Yukarı