goodfellas9
Üye
Ben bacağı merak ettim de bacak formunu görebilir miyiz?
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bacak fotografım hiç yok malesef müsait oldugum anda çekip atarım burayaBen bacağı merak ettim de bacak formunu görebilir miyiz?
3 ayda yağ olarak çok kilo alırsan eğer kol 38 santim olabilir. Sonuçta 3 ayda dünya kadar yağ kütlesi kazanılabilir. Bu da kolunu büyütür. Yağ kütlesi artıkçada kolun boyu büyüyor sonuçta38 cm kol kendini belli edercekimle alakasi yok sen yanlis olcmussun... Ayrica olaganustu bir sporcu degilsen 3 ayda 7 cm kol artmaz hatta olaganustu sporcularda da o ladar artis olmaz heralde
![]()
Ben burda çoğu kötü yoruma aldırış etmiyorum zaten ben sadece gelişimi sizlerle paylaşıyorum ölçülere takılıp takilmamak size kalmış Bir sey3 ayda yağ olarak çok kilo alırsan eğer kol 38 santim olabilir. Sonuçta 3 ayda dünya kadar yağ kütlesi kazanılabilir. Bu da kolunu büyütür. Yağ kütlesi artıkçada kolun boyu büyüyor sonuçtaBen 70 kiloya çıkınca kolum daha büyük gözüküyor, 68 kiloya inince kol daha küçük gözüküyor. 2 kilo bile kolun boyutunu etkiliyorken, 3 ayda alabileceğin yağ kütlesini göz önüne alırsak, kolun boyu çok çok artacaktır ama estetikden uzak olacak. Şişmanlamış, Yağlı bir kol olur
![]()
Arka kol güzel bulka devamYorumları alayım![]()