• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 aylık sizce iyimi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hedo84
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buda ilk ay ve 4. Ay ölçü ler

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-11-12-12-37~2.jpg
    Screenshot_2016-12-11-12-12-37~2.jpg
    85,5 KB · Görüntüleme: 531
Sporda 5. Ayıma giriş yapmış bulunmaktayim:) yorumlarinizi bekliyorum[DOUBLEPOST=1481581293][/DOUBLEPOST]Devamini atacagim yorum gelirse :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-12-20-23-39.jpg
    Screenshot_2016-12-12-20-23-39.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 539
  • Snapchat-1238173677~2~3.jpg
    Snapchat-1238173677~2~3.jpg
    75,2 KB · Görüntüleme: 552
Hocam ordan bakinca cokmu zayif dar duruyorum ama eve mezura alayim soz ölçülerin fotografini aticam[DOUBLEPOST=1481616918][/DOUBLEPOST]
aynen kol 35 36 gibi duruyor göğüs de 102 104 arası gibi omuza bişey demiyorum zaten
Ayrıca fotograglarina baktım dostum senin 35 deki kol halinle benim suanki kol halimi bir mi tutuyorsun acaba anlam veremedim tam olarak

Son düzenleme:
Zaten olcup atmissin ya iste..onemli olan olcu degil aynaya bak daha fazla motive olursun ve gelisimini hissedersjn demek istedim. Yoksa burda 35 36cm lik adamlari kollari hayvan gibi de durabilir yani hersey olcu degil

Hocam ordan bakinca cokmu zayif dar duruyorum ama eve mezura alayim soz ölçülerin fotografini aticam[DOUBLEPOST=1481616918][/DOUBLEPOST]
Ayrıca fotograglarina baktım dostum senin 35 deki kol halinle benim suanki kol halimi bir mi tutuyorsun acaba anlam veremedim tam olarak
işte sağdaki fotoğrafda benimkinden bir farkı yok gibi duruyor :D

Zaten olcup atmissin ya iste..onemli olan olcu degil aynaya bak daha fazla motive olursun ve gelisimini hissedersjn demek istedim. Yoksa burda 35 36cm lik adamlari kollari hayvan gibi de durabilir yani hersey olcu degil
Ben suan vucudundan memnunum sadece karın bölgesi haric tesekkur ederim yinede :)[DOUBLEPOST=1481617216][/DOUBLEPOST]
işte sağdaki fotoğrafda benimkinden bir farkı yok gibi duruyor :D
Ne diyim öyle diyorsan öyledir sağol:D[DOUBLEPOST=1481617330][/DOUBLEPOST]Bir adet resim daha atayım:D

ama biceps farkı var çoğu insanın bicepsi uzun olur seninki kısa ama dik o yüzden ölçümde insanların kafasını karıştırıyo olabilir 38 se 38dir yani :)

dostum...3 yıldır pro seviyesinde bu sporu yapıyorum...sadece para kazandığım bi iş değil ama hayatımda büyük yer tutuyor...sana en büyük tavsiyem..ölçüleri bırak kafandan sil...hiç bir pro sporcu gidip mezurayla ölçü tutmaz...3 tane kriter vardır...ayna - tartıdaki kilo ve yağ oranı...bu üçlü sana zaman geçtikce yön verecektir...benimde bakıyorum spora başladığım ilk yıl salondaki ölçü makinasında düzenli çıktılarım var :) şimdi bakıyorum komik geliyor...sana en basit bir örnekle veda edeyim...en iyi geri dönüş nedir biliyomusun...mesela uzun süre görmediğin arkadaşların varsa...yazlık arkadaşı lıse arkadaşı vs...seni tanıyan ve iyi bilen...seni gördüğünde vay kardeşim sen naptın ya diyosa...yada sen sporamı başladın falan diyosa...demekki üstüne bişeyler koymuşundur...haa teknik bişeyler sormak istiyosan onuda ayrı bir postta cevaplarız...

dostum...3 yıldır pro seviyesinde bu sporu yapıyorum...sadece para kazandığım bi iş değil ama hayatımda büyük yer tutuyor...sana en büyük tavsiyem..ölçüleri bırak kafandan sil...hiç bir pro sporcu gidip mezurayla ölçü tutmaz...3 tane kriter vardır...ayna - tartıdaki kilo ve yağ oranı...bu üçlü sana zaman geçtikce yön verecektir...benimde bakıyorum spora başladığım ilk yıl salondaki ölçü makinasında düzenli çıktılarım var :) şimdi bakıyorum komik geliyor...sana en basit bir örnekle veda edeyim...en iyi geri dönüş nedir biliyomusun...mesela uzun süre görmediğin arkadaşların varsa...yazlık arkadaşı lıse arkadaşı vs...seni tanıyan ve iyi bilen...seni gördüğünde vay kardeşim sen naptın ya diyosa...yada sen sporamı başladın falan diyosa...demekki üstüne bişeyler koymuşundur...haa teknik bişeyler sormak istiyosan onuda ayrı bir postta cevaplarız...
Cevap için cok teşekkürler dün 4 aydir görmediğim bir arkadaşımla birlikteydim ve aynı dediginiz tepkiyi verdi insan icten içe mutlu oluyor elbette :)

Arkadaşlar sırtım nasil sizcr

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-17-10-10-38~2~2~2.jpg
    Screenshot_2016-12-17-10-10-38~2~2~2.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 498
  • Screenshot_2016-12-17-10-11-16~2.jpg
    Screenshot_2016-12-17-10-11-16~2.jpg
    40,6 KB · Görüntüleme: 502
bende 37 haftadır düzenli kardiyo ve ağırlık çalışması yapıyorum gelişme oldu tabi nasıl anladım dropboxta sürekli resimler yükledim 9 ay sonra ilk defa ilk hafta resimlerime baktım hatta kendi çapımda before after yaptım omuzlarım da baya gelişma olmuş kollarda da tabi ozaman fark ettim bişiler yapmışız be dedim :) aynalar ve bel ölçüm kriterim kas kütlesini artırmaya çalışıyorum bide instagramda görüyorum online yabancı hocaları özelilkle adam 12 haftada six packleri çıkarmış oha diyorum 9 ayda çıkmadı kas yapmaktan ziyade ortaya çıkarmak çok zor kas yapılıyor da....

bende 37 haftadır düzenli kardiyo ve ağırlık çalışması yapıyorum gelişme oldu tabi nasıl anladım dropboxta sürekli resimler yükledim 9 ay sonra ilk defa ilk hafta resimlerime baktım hatta kendi çapımda before after yaptım omuzlarım da baya gelişma olmuş kollarda da tabi ozaman fark ettim bişiler yapmışız be dedim :) aynalar ve bel ölçüm kriterim kas kütlesini artırmaya çalışıyorum bide instagramda görüyorum online yabancı hocaları özelilkle adam 12 haftada six packleri çıkarmış oha diyorum 9 ayda çıkmadı kas yapmaktan ziyade ortaya çıkarmak çok zor kas yapılıyor da....
Şimdi tam anlamadım iyi bir şeymi dedin kötümü :D

Back
Yukarı