Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
3. Ayimda 80 kiloydum bu suanki formum yani 5. Ayima gireli 2 gün oldu3 Ayda 3 kilo alarak 11cm baldır geliştirdin hmm.![]()
Ayrıca fotograglarina baktım dostum senin 35 deki kol halinle benim suanki kol halimi bir mi tutuyorsun acaba anlam veremedim tam olarakaynen kol 35 36 gibi duruyor göğüs de 102 104 arası gibi omuza bişey demiyorum zaten
işte sağdaki fotoğrafda benimkinden bir farkı yok gibi duruyorHocam ordan bakinca cokmu zayif dar duruyorum ama eve mezura alayim soz ölçülerin fotografini aticam[DOUBLEPOST=1481616918][/DOUBLEPOST]
Ayrıca fotograglarina baktım dostum senin 35 deki kol halinle benim suanki kol halimi bir mi tutuyorsun acaba anlam veremedim tam olarak
Ben suan vucudundan memnunum sadece karın bölgesi haric tesekkur ederim yinedeZaten olcup atmissin ya iste..onemli olan olcu degil aynaya bak daha fazla motive olursun ve gelisimini hissedersjn demek istedim. Yoksa burda 35 36cm lik adamlari kollari hayvan gibi de durabilir yani hersey olcu degil
Ne diyim öyle diyorsan öyledir sağolişte sağdaki fotoğrafda benimkinden bir farkı yok gibi duruyor![]()
Cevap için cok teşekkürler dün 4 aydir görmediğim bir arkadaşımla birlikteydim ve aynı dediginiz tepkiyi verdi insan icten içe mutlu oluyor elbettedostum...3 yıldır pro seviyesinde bu sporu yapıyorum...sadece para kazandığım bi iş değil ama hayatımda büyük yer tutuyor...sana en büyük tavsiyem..ölçüleri bırak kafandan sil...hiç bir pro sporcu gidip mezurayla ölçü tutmaz...3 tane kriter vardır...ayna - tartıdaki kilo ve yağ oranı...bu üçlü sana zaman geçtikce yön verecektir...benimde bakıyorum spora başladığım ilk yıl salondaki ölçü makinasında düzenli çıktılarım varşimdi bakıyorum komik geliyor...sana en basit bir örnekle veda edeyim...en iyi geri dönüş nedir biliyomusun...mesela uzun süre görmediğin arkadaşların varsa...yazlık arkadaşı lıse arkadaşı vs...seni tanıyan ve iyi bilen...seni gördüğünde vay kardeşim sen naptın ya diyosa...yada sen sporamı başladın falan diyosa...demekki üstüne bişeyler koymuşundur...haa teknik bişeyler sormak istiyosan onuda ayrı bir postta cevaplarız...
Çok iyi bence.Arkadaşlar sırtım nasil sizcr
Şimdi tam anlamadım iyi bir şeymi dedin kötümübende 37 haftadır düzenli kardiyo ve ağırlık çalışması yapıyorum gelişme oldu tabi nasıl anladım dropboxta sürekli resimler yükledim 9 ay sonra ilk defa ilk hafta resimlerime baktım hatta kendi çapımda before after yaptım omuzlarım da baya gelişma olmuş kollarda da tabi ozaman fark ettim bişiler yapmışız be dedimaynalar ve bel ölçüm kriterim kas kütlesini artırmaya çalışıyorum bide instagramda görüyorum online yabancı hocaları özelilkle adam 12 haftada six packleri çıkarmış oha diyorum 9 ayda çıkmadı kas yapmaktan ziyade ortaya çıkarmak çok zor kas yapılıyor da....