Merhaba arkadaşla 24 yaşındayım bundan önce doğru düzgün hiçbir sporu yapmadım diyebilirim sadece halısaha futbol ve kısa bir futbol takımınında maceram oldu vucudum genelde hantal ve biraz yağlıydı ben yaklaşık 3 aydır bu işe gönül verdim şuan 4.ayındayım kafama yeni dank etti ve beslenmeyede bu 1 ay içerisinde çok sıkı bir şekilde girdim hayatımda ilk defa vücut geliştirmeye doğru düzgün başladım merak ediyorum nasıl gidiyorum hafifte olsa gelişmeler var mı iyiyemi gidiyorum yorumlarını çok merak ediyorum sanki her zaman birşeyler eksikmiş olayı var kafamda şimdiden teşekkürler...bulabildiğim en yeni spora başlamadan önceki fotom şezlonkta yatarken...değerlendirseniz sevinirim..teşekkürler[DOUBLEPOST=1461614422][/DOUBLEPOST]buda bulduğum daha bir eski görümtü arkadaşlar[DOUBLEPOST=1461614491][/DOUBLEPOST]
buda bulduğum daha bir eski görüntü arkadaşlar...
Merhaba arkadaşla 24 yaşındayım bundan önce doğru düzgün hiçbir sporu yapmadım diyebilirim sadece halısaha futbol ve kısa bir futbol takımınında maceram oldu vucudum genelde hantal ve biraz yağlıydı ben yaklaşık 3 aydır bu işe gönül verdim şuan 4.ayındayım kafama yeni dank etti ve beslenmeyede bu 1 ay içerisinde çok sıkı bir şekilde girdim hayatımda ilk defa vücut geliştirmeye doğru düzgün başladım merak ediyorum nasıl gidiyorum hafifte olsa gelişmeler var mı iyiyemi gidiyorum yorumlarını çok merak ediyorum sanki her zaman birşeyler eksikmiş olayı var kafamda şimdiden teşekkürler...bulabildiğim en yeni spora başlamadan önceki fotom şezlonkta yatarken...değerlendirseniz sevinirim..teşekkürler[DOUBLEPOST=1461614422][/DOUBLEPOST]buda bulduğum daha bir eski görümtü arkadaşlar
buda bulduğum daha bir eski görüntü arkadaşlar...
Eklentiler
Son düzenleme: