Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
dl_burak dedi:valla johnnyr5 senin resmini gördüm beğendim ve benim anatomim seninkine yakın öle görüyorum omuzlar özellikle
ama senin vücudunun daha az gelişmişi benimki
ama kendime güveniyorum bu yaz sonuna kadar seninki kadar olur diye tahmin ediyorum.Biz bu vüucudu peynir ekmekle yapıoz millet ne kürlere giriyor.Biz bunları yapsak uçarız valla.Ama zaten benim istediğim vücut senin biraz daha göhsünün gelişmiş hali....
johnnyr5 senin yaş,kilo ve ölçülerin nedir merak ettim
Bomberman ve Burak ikinize de yürekten katılıyorum dostlarım ancak, kür yapmayanlar olarak (ben de dahil) kür yapanları fazla küçümsüyoruz gibi geldi bana sadece. Size kesinlikle hak veriyorum, kür yapmak, bilgisayar oyununda hile yapmak gibi ama R.Coleman hala daha burnunu kanatacak kadar kendini zorlayarak idman yapmak zorunda, yoksa yaptığı kür çöpe gidiyor, o yüzden kür yapıp yatmıyor bu adamlar sadece onu belirtmek istedim.dl_burak dedi:Bakın arkadaşlar benim çevremde gerçektende profosyonel olarak bu sporu yapan var.67 kilo ile başlayıp 6 ay içinde küre girip balon gibi şişen vede bunu yapan ^doktor^ bilinçli bir insan arkadaşım var.Şuandaki kilosu 85 oldu ve vücut şekli ii oldu.Ama kür yaptı.Siz görseniz şaşırırsınız.Vede bu sporu 4 senedir yapan sadece supplement kullanan vede gelişmesi ilk başlarda çok Çok ii olup sonradan yavaşlayan kişilerde tanıyorum.Benim peynir ekmek dediğimde olayı mübala yapmış olabilirim.Tabiiki tavuk,süt,meyve yiyorumtabiiki doğal olan herşey bunlara dahil ve bunların arasına supplement girer.bu ürünler doğal olduğu için sorun yok.Ben 3 aydır dedim çünkü 2 hafta sol kolum sakatlandı spor yapamadım.Yani toplam 3 aydır bu sporla uğraşıyorum diyebilirim
benim zaten kilo sorunum vardı.Kilo almaya çalışıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum.yazın resmimi koyarım inşallah istediğim vücut yaparsam.Allah herkezin gönlünde yatan vücudu versin ne diyelim
Herkeze başarılar