3 Barfiksi 1 ayda 15'e çıkarmak mümkün mü

Tahmin edebileceğiniz gibi msü için soruyorum. 3-4-5 gibi değişken oluyor ama minumum 3 çekebiliyorum. Sizce 1 ayda nasıl bir çalışmayla 15'e çıkarabilirim. Kilo verirsem yararı olur mu? veya 15'e 1 ayda çıkmak mümkün mü

Tahmin edebileceğiniz gibi msü için soruyorum. 3-4-5 gibi değişken oluyor ama minumum 3 çekebiliyorum. Sizce 1 ayda nasıl bir çalışmayla 15'e çıkarabilirim. Kilo verirsem yararı olur mu? veya 15'e 1 ayda çıkmak mümkün mü

15e çıkmak güç. Ama hedefin buysa tavsiyem kalori alımını düşür. Zayıflama pdaklı beslen. Kalorinde karbonhidrata oldukça yer ver. Belki güç artışınsa bir katkısı olabilir.

15e çıkmak güç. Ama hedefin buysa tavsiyem kalori alımını düşür. Zayıflama pdaklı beslen. Kalorinde karbonhidrata oldukça yer ver. Belki güç artışınsa bir katkısı olabilir.
kilo versen yararı olur, ayrıca fail deneye deneye gelişirsin barfiks konusunda.
peki hocam peki kalori açığını ne kadar tutmak mantıklı? güç kaybına uğramadan yapmak istiyorum

peki hocam peki kalori açığını ne kadar tutmak mantıklı? güç kaybına uğramadan yapmak istiyorum

Kilona ve yağ oranına görede değişen bir durum. Örneğin 90 kg 1.65 boy oranında biriysen kilonu 80 e düşürmen işini kokaylaştırabilir. Bu noktada sana tavsiyrm madem kısa zamanda böyle bir hedefin var işin uzmanı diyetisyenlere uğramanı öneririm. Kilo düşüşü kadar güç kaybetmemek hususuda bir o kadar önemli. Bunu da ancak vücudunuzu tanıyan insanlar söyleyrbilir.

Ben 1 ayda 10 barfiksten 20 barfikse çekmiştim nizami olarak. Ama benim street workout geçmişim vardı belki o yüzden daha kolay olmuştur. 1 ayda hem kilo verip hem 12 arttırabileceğini pek düşünmüyorum ama sınırlarını zorlayacaksın yapacak bir şey yok

Back
Yukarı