Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
zagortenay dedi:3,5 ayda omuz çevresinin 17 cm artması normal mi bilemiyorum.Bilen arkadaşlar bir yorumlasın.
icetower0101 dedi:ilk 3 fotom 2 ay önceki halimmm son 3 foto şimdiki halim
spora başladığımda vucut ölçülerim gögüs:96 omuz 103 pazu:30 kalf:34,5 bel:80
şimdiki ölçülerim göğüs:104 omuz:120 pazu:34 kalf:36,5 bel:82
iri yapılı olmak istemiyorum sadece vucut hatlarım belli olsun fitniss vucudu yani
adrenalinshot dedi:siklet farklılıklarını gözardı etmemek lazım ama...Herneyse kickbox ile bir süre ilgilenmiş biri olarak.Felaket arka kol, omuz ve göğüs çalışıyorsun antremanlarda...Bu da artı yönde güç artışı demek oluyor.Bence hiç de azımsanmıyacak bir güç artışı bu...Bence kesinlikle faydası olur.Sen 20kilo ile çalışırsın yeni başlayan biri 5kilo ile çalışır tabe fark da ona göre olur...Rakamlar ölesine verildi...
icetower0101 dedi:burda omuzumun 17 gelişmesinimi tartışıcaz yaa tamam ne dersiniz öyle olsunn yalan söylücek halim yok hava atıcakta zaten hava atıcak bi vucudumda yok ben sizden vucudum ile ilgili eleştiri bekliyorum siz 17 cm min derdindesiniz gereken cevabıda aldım zaten teşekkür ediyorum hepinize kalın sağlıcakla