3 haftalik antrenman :)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan jok26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

jok26

Üye

Eklentiler

• IMG_20140524_110122.jpg
    IMG_20140524_110122.jpg
    61 KB · Görüntüleme: 476
Evde yapıcaksan bu işi ya tam teşekküllü plakalar barlar sehpalar vs. herşeyin olucak yapacaksın yada hiç yapmayacaksın.Benim sana tavsiyem yaşın henüz 15 tam zamanı git bir salona kayıt ol düzenli bir şekilde antremanlarını yap beslenmenide ona göre ayarla şu anda spor ile birleştiğinde vucudun harika derecede büyüme hormonu salgılar 20 yaşına geldiğindede bu saydıklarımı düzenli yaparsan baya bir sağlam olursun o yüzden al çantanı sırtına doğru salona ;)

bende cok isterim salona gitmeyi ama oturdugum yer tunceli bi salon var sadece salonda hoca bile yok heralfe ayda 80 tl veriyon pazar haric her gun git takil :D bide maddi durumum pek yok ama ilerde alicam onlarida. benjm aslinda burdaki amacim tavsiyeydi fakat basligi yanlis actim. bide su vucut olcusu nasil aliniyor bilen varmi :) bide :D bana 1,5-2 aydan sonra uygulanabilecek bi program verebilirseniz iyi olur.tesekkurler..

Şınav çek . Mekik çek. Barfiks yapamazsın zaten. Bıraz kuvettlene kadar sınav la mekik yap. Bir tane dumbell satın al 5 kg. Kollarını ve omuzlarını çalıstırabılırsın onla. Gayet yeterli olur onlar. Salona gitmene gerek yok bence. Sen günde 15x3 sınav-15x3 tane mekık sabah . 15 x3 ' er tanede akşam yap. Hem kuvvetlenirsin önce. Dumbelı aldıktan sonrada lateral hareketini yap cok cok. o harekette senı cok kuvvetlendırcek. 1-5 2 ay bunları düzenlı bıkmadan yaparsan( haftada 5 gun ) ondan sonra güzel programlar araştırmaya baslarsın bence.

Panik yapma sadece sabırlı ol ve istikrarlı devam et yeter.

Oncelikle abicim cok sagol cevap verdigin icin.Benim baslarda kendi kendime yaptigim programda bunun gibiydi ama bi hocamiz dediki sen kas yapmak yerine yakiyorsun bana kendi hazir programini verdi.dediki al bunu 1,5 2 ay uygula sonra vucut alistigi icin baska programa gec.Not:3 kg luk dumbell im var lateral vb. hareketleri 3x10 -4x10 seklinde yapiyorum.3 kg luk dumbell suan zaten tuy gibi geliyor 6 lik filan almayi dusunuyorum bende. Yeni Başladım Bi Yardım :) | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu Abicim su konuya bi goz atarsan anlarsin demek istedigimi.Sonrasindan bu hareketlerin ustune ekleme yapicaktim ama hoca oyle diyince biraktim.Tesekkurler..Iyi calismalar.

Kardeşim sana tavsiyem şınav çekmendir, Kollarında derman bitene kadar şınav çek.
Öyle 3 kiloluk dambıllar ile olacak iş değil bu.

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı