3 Kademeli Ağırlık Sehpası Tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan albek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

albek

Üye
Merhaba tavsiye edebileceğiniz 3 kademeli sehpa var mı. Alt göğüs, üst göğüs ve sehpayı düz yapacak şekilde sağlam bir sehpa arıyorum. Götüreceğim yere ulaşım zor olduğu için sehpayı getir götür zor olacak sağlam bir sehpa öneriniz var mı? Ayriyetten z bar ve ağırlık plakalarıda alacağım ayriyetten bunlar içinde tavsiye verirseniz çok iyi olur benim için.

Delta grand master almıştım en ucuz ve kalitelisi oydu. Ben 76 kiloyum bench basarken hiç bir sorun olmuyor tavsiye ederim. Z bar 45 tl almıştım ağırlığı 5 kilo işimi görüyor gerçekten ağırlık plakası için hepsiburada da indirim var sanırım bazı ürünler de bakmanızı öneririm.

Delta grand master almıştım en ucuz ve kalitelisi oydu. Ben 76 kiloyum bench basarken hiç bir sorun olmuyor tavsiye ederim. Z bar 45 tl almıştım ağırlığı 5 kilo işimi görüyor gerçekten ağırlık plakası için hepsiburada da indirim var sanırım bazı ürünler de bakmanızı öneririm.
Yorumunuz için teşekkür ederim Delta grand için sallanıyor diyor bazıları bu doğru mu ?

Yorumunuz için teşekkür ederim Delta grand için sallanıyor diyor bazıları bu doğru mu ?
Rica ederim. Ben de kuşkuluydum sallanıyor yazanlar vardı ama gelince kendim gördüm şöyle sallanıyor beni hiç rahatsız etmedi zaten bench veya başka haraketler yaparken hiç sallanmadı sadece yatarken biraz denge kaybı yaşıyosunuz koltuktan dolayı onun haricin de rahatsız edici veya hareketi engelleyecek bi şekil de zararını görmedim bu fiyata en iyi ayarlanabilir sehpa bu bence 77 kiloyum 70 kg bench basıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor bütçeniz uygunsa daha iyileri de var tabi.

Bende Fox Fitness marka sehpa var bar'ı kaldırdığımız alan dar olsa da oldukça sağlam bir ürün araştırabilirsin

Back
Yukarı