3 Numara Saç Sizce Gider mi ?

3 numara saç çoğu kişiye yakışmaz her ne kadar insanlar yakışıyor deselerde. Ben şu an resmini görüntüleyemiyorum sana yakışır mı bilemem ama çokta önermem açıkçası. Kafa yapın da hiç bir yamukluk olmayacak, burnun- kulakların çok orantılı olacak vs. Yüzün büyükse yine kötü durur ayrıca. En önemli kafa yapısı tabi Wentworth Miller'ın da burnu-kulakları pek küçük değil ama kafa yapısı- yüzü çok orantılı feci yakışıyor adama. İyi düşün saçını kestirmeden önce, sonra 1-2 ay uzasın diye beklersin:)

teşekkürler yorumlarınız için

kafan yuvarlaksa ve yanaklarının ve çenenin eni genişse gider.yoksa hortlak gibi gezersin sokakta,yan kesici sanıp ihbar ederler seni :) benim yanaklarım incecik oldu ortodontik sorunumdan ötürü.onun için artık kısa kestirmiyorum saçımı. ne güzel bak yanakların dolgunmuş senin,yanaklarının eni de genişse 3 numara saç tabi yakışır

Bence 3 numara sana gider.
Ama kestirdiğin zaman hem kendin hemde çevren çok şaşıracaktır buna hazırlamalısın kendini.
Çünkü kendin ve çevren seni hep uzun saçlı olarak gördüğü için kısa saçta biraz şaşırma filan olabilir.
Ama göz alıştıktan sonra rahat edersin.
Yinede sıkıntı olamz dersen kestirip bir bakabilirsin, hoşuna giderse aynı sitilde devam edersin, gitmezse de saçlarını uzatırsın hele olsa kökü sende :)

3 numara kestirdikten sonra da fotoğraf at :)

Bak bende cesaret edemiyordum 3 değil ama 5 numara yaptırıyorum artık sürekli. İlk makina vurulduğunda gözün alışmadığı için ıyy ne biçim oldu bu dersin ama çevreden gelen tepkilerle alışırsın.

Bende 6 sene önce 3 numara diye başladıydım son 3 senedir 2 numara kestiriyorum ve bana mükemmel yakışıyor ama sana uzun saç yakışmış gibi yakışamayabilir ama genede çok istiyorsan 3 değilde 2yi dene ama 2kısadır ha :D beğenmemezlik etme kendini? :D

Back
Yukarı