• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

3 yıl evde dumbell lar ile yapılan vücut

3 yıl boyunca kullandığım malzemeler:
2 X 6 kg dumbell
barfix barı
içini kitap doldurdugum bir sırt çantası (yaklaşık 10 kg)

toplam 2 adet protein tozu (yazları kullandım)

zceGlYS.jpg

s1JnUsA.jpg

MRHUJJ8.jpg

ZztNRMx.jpg
[DOUBLEPOST=1418069357][/DOUBLEPOST]önerilere açığım arkadaslar[DOUBLEPOST=1418069421][/DOUBLEPOST]birde bu çatlaklar için ne yapılmalı bir önerisi olan var mı

vücut iyi protein tozunun ne kadar faydası oldu bende evde çalışıyorum da daha yeniyim faydası oluyo ise dişimi sıkıp alıcam mecbur.

Öncelikle tebrik ederim, gerçekten başarılı bir vücut. 2 adet protein tozunu da boşverin, % 100 doğal beslenme sayabilirsiniz. Kas inşasında sabır çok önemli bir faktör, geçirilen sürenin önemi büyük lakin belirli ve arttırılabilir bir basınç düzeyine de ihtiyaç var sonuç alabilmek için. Uzun lafın kısası, kullandığınız sistemi, yaptıklarınızı paylaşırsanız vücut geliştirme tarihine yeni bir soluk getireceğinizi tahmin ediyorum.

Gercekten de iyi bir vucudunuz var. Ve agirlik arttirmadan sadece 6kiloluk dumbell ile yapilmasi şaşırtıcı,tebrik ederim.

sağol kardes valla ne yalan söyleyeyim çok yorucu oluyor cünkü bölgesel calısamıyorum bodyweight olduğu için çok daha yorucu oluyor ama daha çok kalori yakıyorsun o iyi. imkanım olsa ben ağır dambıl alırım sehpa alırım ama yapacak bisey yok.
@1 kardes valla ton balığından bıktığım için güzel oluyor bir shake içiyorsun aynı proteini alıyorsun orası cok iyi. birde yazın daha iyi besleniyorum üstüne bide p.tozu. o yüzden gerçekten etkisi oluyor yazın ben daha iyiydim 80 kg falandım biraz daha yapılıydım.

Dumbell seti artık o kadar pahalı birşey değil protein tozu vs alıcağına uygun fiyata netten alabilirdin .
Diğer konu bence güzel vücut ama biraz abartıldığını düşünüyorum 3 yılda bu vücudu yapman çok normal fazla kütleli bir vücut değil zaten ideallerde
Eğer evde biraz yaratıcılığınızı çalıştırırsanız zor değil mesela sırt çantasını önüne takıp eller içe doğru barfikste ön kol iyi gelişir . Barfiksle kanadı zaten götürürsün karında internette birçok hareket var .
Omuz desen çok ağırlık isteyen bir kas grubu değil özellikle Lateral Raise gibi hareketlerde çok ağırlık arttırmanıza gerek kalmıyor .
Dumbell seti vs olsaydı 3 yıl için çok daha iyi yapılır derdim ama bu malzemelerle gayet normal tek sıkıntı dediğim gibi protein tozu yerine dumbell seti tercih edebilirdin.

Şahsen yalan söylediğinizi düşünmüyorum, insanlara güvenmek isterim. Emeğinize de saygı duyuyorum, ancak vücudunuz oldukça iyi, bilhassa göğüs kaslarınız 120 kg bench press yapabilecek gibi duruyor. Elbette vücut ağırlığı ile olamaz diye de bir kural yok, düzenli bir sisteminiz varsa paylaşın, çok faydası olacaktır.

kardeşim yanlıs anlamada 6kg dambıl ile yaptıysan gercekten basarılı cünkü 3 yıl diyorsun 6 kg bi süre sonra asırı hafif kalır

neden herkes 6 kiloluk dumbelllara takılmış anlamadım. bu vücudu inşa eden şey dumbellar değil vücut ağırlığıyla yapılan çalışmalardır. calisthenics'çilere, street work-out'çulara bakın. o kadar da inanılmaz bir şey olmadığını görürsünüz.

öncelikle tebrikler. 3 yılda gelişim evde yaptığını göz önünde bulundursam az değil gayet iyi vucut altyapın güzel ama bu süreyi bir salonda geçirsen çok farklı bi vucudun olurdu. çatlaklara gelince bu konuda yapacağın eğer çatlakların pembeyse hemen bir dermatoloja git burdaki kimseyi dinleme doktorun sana bi bölgesel krem verecektir onu 6 ay kullan eya doktorum ne kadar derse. eğer çatlakların beyazsa bunla yaşamaya alıştırmaya başlayabilirsin kendini

evet kardes ben de bazen bakıyorum adam 4-5 ayda benim vücudun aynısını hatta daha iyisini yapıyor o zaman düşünüyorum acaba hata mı ettim salona gitmemek ile.
bu arada çatlaklar pembe ve 2 yıldır geçmiyor endiselenmem gereken bisey var mı?

Back
Yukarı