Merhabalar, 22 yaşındayım, 16 yaşındayken fitness ile tanışıp çok rahat bir şekilde güzel bir vücuda sahip oldum, üniversite yıllarında bir yandan da özel sektörde çalışmaya başladım, depresyondu, iş hayatındaki beslenme problemleriydi derken 20 kilo aldım. Eskiden vücudumdan memnundum. şu an 98 kiloyum, boyum 178. Geniş omuzlu ve geniş sırtlı bir yapım var, anatomimi beğenirim aslında ancak artık çok üzülüyorum bu halime. Bugün karar verdim ve bir yerden başlamam gerektiğini düşündüm, başlangıç için de burayı sordum. Kas kütlem hala var, bel çevrem çok yağlandı, bacaklarım kalınlaştı, üst vücuda çok aşırı kilo aldığım söylenemez. Sorularım şöyle:
Direk olarak crossfit salonuna başlamalı mıyım? bir hoca kontrolünde daha iyi çalışıyorum crossfitte ilgi yüksek diye duydum.
L-carnitine kullanmalı mıyım?
4-5 ay içinde yapabileceklerimin sınırları nelerdir?(4-5 ay yapıp yaz vücudu yapıp bırakmak değil amacım, değişim görüp motive olmak istiyorum)
Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar
Direk olarak crossfit salonuna başlamalı mıyım? bir hoca kontrolünde daha iyi çalışıyorum crossfitte ilgi yüksek diye duydum.
L-carnitine kullanmalı mıyım?
4-5 ay içinde yapabileceklerimin sınırları nelerdir?(4-5 ay yapıp yaz vücudu yapıp bırakmak değil amacım, değişim görüp motive olmak istiyorum)
Şimdiden çok teşekkür ederim, iyi forumlar