3 yıllık geçmiş. 62 kg - 77 kg kazanılan 15 kg.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
arkadaşlar merhaba 3 yıldır bu sporu yapıyorum ama son 6 ay gayet ciddi bir şekilde ilerledim beslenme ve supplement konusunda bilgilendim diyelim.
ilk 2 yıl zaten evde çalıştım crossfit tarzı belli temel hareketlerle.
şuan 77 kg'ım yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• Görüntü000-horz.jpg
    Görüntü000-horz.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 363
foto yetersiz,fakat ilk bakışta ciddi kütle koymuşsunuz belli oluyor.ayrıntılı pozlar atabilirseniz sırtı/bacagı da içeren daha net yorum yapabiliriz.tebrikler.

Trapez bölgesini mi diyorsunuz ?
omuz genişliğini demiştim[DOUBLEPOST=1428001305][/DOUBLEPOST]omuz çalıştığın günler açma germe yapabilirsin ama omuz çatısı en çok kemik yapısına bağlı bu arada kol rutininizi merak ediyorum gerçekden çok çok iyi kollar
aynı zaman bench squat deadlift maxlarınız nelerdir?

omuz genişliğini demiştim[DOUBLEPOST=1428001305][/DOUBLEPOST]omuz çalıştığın günler açma germe yapabilirsin ama omuz çatısı en çok kemik yapısına bağlı bu arada kol rutininizi merak ediyorum gerçekden çok çok iyi kollar
aynı zaman bench squat deadlift maxlarınız nelerdir?
benchte şuan 30ar kg ile çalışıyorum ama tabiki nizami bir şekilde genelde her hareketi dropset şeklinde çalışırım 1 2 3 ve son seti azaltarak bitiririm. biceps ve triceps'i haftada 2 gün çalışıyorum. z-bar curl, dumbell curl ,cable hummer curl veya dumbell hummer curl yapıyorum tripces içinde cable push down , dips veya kapalı bench press yapıyorum. ben max 45 dakika sert ve ağır çalışıyorum 5-10 sn'lik dinlenmeyle tekrar harekete başlıyorum. açıkcası deadlift ve squatta ağır çalışmadım şu zamana kadar leg pressde ağır giriyorum sırt içinse yine başka hareketleri önceliğe koydum diyebilirim. ama her ikisinede ağırlık vericem. soğuk sırt fotoğrafıda attım.

Eklentiler

• Görüntü003.jpg
    Görüntü003.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 365
Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı