30-40 milyonluk bir şampuan veya sabun ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kfks
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kfks

Üye
arkadaşlar saçıma zara vermeyecek 30-40 ytl arasında daha önce kullandığınız ve güzel sonuç aldığınız şampuan veya sabun var mı acaba?

önerilerinizi bekliyorum. teşekkürler.

zeytin yağlı yeşil sabun 1 lira :D veya elsev mavi renk kepeğe karşı olanını kullanabilirsin ;) elsevden hiç vazgeçmem şahsen

dökülmeye karşı da etkilmidir acaba bunlar zigzog?

biraz araştırdım bu şampuan da çok iyi diyorlar..acaba senin bashettiğin markadan mı bu da? loreal elseve regenium xy ...bir de nerelerde bulabilirim acaba?

Son düzenleme:
Placenta şampuan (açık mavi ambalajı var). 22 lira. Bende dökülmeyi azalttı. Saça masajla yedirilmesi ve saçta 3-4 dakika beklemesi tavsiye ediliyor.

dökülmeye karşı da etkilmidir acaba bunlar zigzog?

biraz araştırdım bu şampuan da çok iyi diyorlar..acaba senin bashettiğin markadan mı bu da? loreal elseve regenium xy ...bir de nerelerde bulabilirim acaba?

saç dökülmesi için çeşit formuller var istersen yazarım( yağlarla falan yapılan kocakarı ilacı gibi ama çok fayada gören arkadaşım oldu). Elseve mavi olanını kullanmamın sebebi kepeğe, terlemeden oluşan yaralara tahrişlere ve kıl kökü iltahabına karşı iyi olmasıdır. Zeytin yağlı yeşil sabun konusunda pek memnun olmadım ama zeytin yağının saçlara çok faydası var onu biliyorum ;)

awe cemrenin ısırgan otu şampuanı sanırım 25 lira civarı ve piyasadakiler arasında en doğallarından biri olduğunu düşünüyorum..ilk yıkamada köpürmüyor ama zamanla o da köpürüyor..
ayrıca saçı yıkarken ilkini hızlıca yıkayıp 2.de kafada 3-5 dk durmasını sağlamak en iyi çözümü veriyor..bu neredeyse tüm şampuanlar için geçerli aslında..

Bioblas benımde bır arkadasım kullanıyordu sakakların ust kısmında cok dokulme vardı o bolgede yenı sac cıkardıgını gordum bızzat..

L'occitane kullanıyorum ben zaten orarnın tüm ürünleri güzel şampuanda en son 38 liraydı son fiyatını bilmiyorum

Back
Yukarı