30 Kg Dumbell Curl + 230 kg Hummer Bench Press + Devset Kol

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilbey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ilbey

Üye
Merhaba,

Muhtelif İdman Videolarından bir kesit sunuyorum. Bu arada inanmayacaksınız ama hayatımda ilk defa Bulk yapıyorum. Düşünebiliyor musunuz,
105 kiloya çıktım, Şubatın ikinci haftasından itibaren definisyon dönemine gireceğim. Hedef Nisan 15 te tekrar 90 Kiloya dönmek. Tabi Kas kütlesini koruyarak. Umarım daha fit resim ve videoları siz değerli dostlarla paylaşma imkanı bulurum.

Saygılarımla,

faruk sen kackere 30 kg dumbell la bıceps calıstın az deılmı dıosun. guzel bı bulk olmus umarım defınedede ıyı sonuc alırsın

faruk sen kackere 30 kg dumbell la bıceps calıstın az deılmı dıosun. guzel bı bulk olmus umarım defınedede ıyı sonuc alırsın
merhaba aa2a daha 30 deneme sansım olmadı salonda ımkanlar bıraz kısıtlı o yuzden 25le calısıyorum 30kg dumbell yok malsef , kaldıki bu abimiz 2 seneden fazla agırlık kaldırıyordu dıye hatırlıyorum , ben 25le calıstıgım ıcın abinin 30la calısması garibime gitti

30 kg dumbella çaılşsam benim eklemlerim kopar aklım başımdan uçaardı
yorum yaparkende mantıklı olmak lazım
kütlesi çok aşırı birisi seğil zaten aşırı bile olsa kütlesi çok diye 30 kg dumbel biceps çalışan kaç kişi gördükki? diye kendimize soralım

arkadaşlar tmm ben sustum antrenmana gitmem gerekiyor , eleştiridemi yapamıcaz adam cevap yazmamış ama tanımayanlar hemen savunmaya geçiyor. belki mantıklı bi açıklama yapıcak normalde 35 le calışıyorum diyecek ama dev set oldugu için biraz hafif aldım diyecek?

Merhaba, önemli olan formu bozmamak aslında, chetıng curl dışında 30 kg den fazlasıyla çalışmıyorum, dev set şeklinde ise gördüğünüz gibi 20 kg barbell, 15 kg dumbell kullanıyorum. Zira 20 tekrar 6 hareket olunca, arka arka 120 tekrar yapıyor ki fazla ağırlık formu bozar. Saygılarımla.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8ube6u2e.jpg

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle olacak zaten, verdiğim 80 kilonun son birikintilerinide, dökeceğim terle beraber, ve yıllardır kaldırılan binlerce ton ağrlık, yüzlerce saat cardiyo ve idmanlar sonucunda fethedilmesi gereken o son kalede fethedilecek.

Başta Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.) Aşkına,

Kendi ordusundan kat be kat üstün orduya bakarken; tek tasası "Bu kadar çinliyi nereye gömeceği" olan Metehan Aşkına,

Bizansın Haliçe vurduğu bekaret kemerini aşmak için, ney vursam zinciri kırsam, Neyi soksam da kilidi açsam yerine;
Bizansın ciğerine döşediği yağlı kazığın üstünde gemileri Haliç'e indiren Fatih Sultan Mehmet Han Aşkına,

Sırtlayıp iki metre yükseklikteki topa 300 kiloluk mermiyi sürüp; Queen Elizabeth gemisinin Alnına çakan Koca Seyit Onbaşı Aşkına,

Sadece kendi halkını değil; empeyalizmin ezdiği bütün halklara umut ışığı olup, yedi düvelin sırtını yere vuran Kemal Paşa Aşkına,

Velhasıl Ecdat aşkına andolsun ki

OLACAK;

Bugün bende 30 kg ile başlayarak dropladım 5 kg a kadar. Sen 30 ile süpersete girmişsin ki seni çok çok iyi anlıyorum :)

Motivasyonun cok iyi.. o kadar kilo verip ustune bu kadar kas koymak herkesin harcı degil..

Önemli olan agir kilo girmek degil harek eti duzgun bel vurmadan ve yedirerek yapmaktir. Basarilar dilerim hocam.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün bende 30 kg ile başlayarak dropladım 5 kg a kadar. Sen 30 ile süpersete girmişsin ki seni çok çok iyi anlıyorum :)
30 kg ile sen dmbl curl yapsan seni yerden toplarız dostum :) sen kaç kilosun acaba ?

83 kiloyum dostum videolar kısmına bir video attım vücudumun son halini merak ediyorsan bakabilirsin... :)
Baktım zaten en fazla 70 kg gibi görünüyorsun , video görmeden inanmam 30kg dmbl curl yaptıgına :)

Back
Yukarı