alimanavoglu79
Üye
Biraktim zaten hocam.agirlik boynuma kayip agri yapiyordu.kalici sakatlik yapabilir sanirim.ama o bolgeyede cok etkili
Noralisa agir ve oldukca derin squattan kaynakli, tabi 3-5 aylik bir durum degil bu uzun vadede ortaya cikan bir problem.
Uyguladiginiz mukavemete gore artik sureyi sekillendirebilirsiniz, rack icin yasadiginiz sehirde sanayi tipi bu isin yapanlar varsa fikir edinmek icin bir gorusun derim...Created lost un dedigini denicem.tekvadocularda ole yapiyor.8 10 sn de comelip,8 sn de cikis.etkili olabilir
bu sertlik olayi vucuttaki yag oraniyla alakaliSöyledikleriniz gayet mantıklı hocam. Lakin 5,5 aydır düzenli çalıştırdığım kollarım idman sırasında bile yeterli pump olmuyordu. Hatta bir gün kol idmanı sırasında bir arkadaşım kolumu tutarak çok yumuşak olduğunu pump olmadığını idman programında bir sorun olduğunu söylemişti. Bende pump olmadığımın farkındaydım ve böyle olmayacak diyerek programı kökten değiştirdim. Şuan bunu deniyorum. Sonuçlarından memnunum. Kollarımı hiç bu kadar iyi hissetmemiştim farkedilir duruma geldiler. Bu idmana bu şekilde devam edeceğim. Eğer gelişim durur hatta geri sarmaya başlarsa, o zaman olması gereken idmana geri dönerim.
Yapmış olduğunuz açıklamadan dolayı teşekkür ederim. İyi aksamlar dilerim.
60 yaşında gidin bakam salona hoca ne dicek
kendileri forumda söyle bir baslik acmis,su an onunla mesgul lar sanirimgunaydin arkadaslar keyifli pazarlarbu arkadas ne oldu hala merak ediyorum
tapatalktan konuyu actigimda ilk sayfa acikiyor ve bu mesaji goruyorum herseferinde
aklimdan cikmiyor kereta
LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tabi tv deki kizlar daha farkli oyle demeyinkendileri forumda söyle bir baslik acmis,su an onunla mesgul lar sanirimactigi basalik ve verdigi ilk kendi cevabi yine efsane olucak nitelikte
https://www.bodyforumtr.com/threads/ne-tür-kızlardan-hoşlanırsınız.107966/#post-969491