30 Yaş ve Üzeri Vücut Geliştirmeye Gönül Verenler

beni tam anlamadınız sanırım. ön kol çalışmadığım halde biceps triceps den daha hızlı gelişmesi normalmi
Okey şimdi oldu :)
Burda genetik faktorler giriyor işin içine.O yuzden normal.Zaten sırt falan çalışırkende biceps otomatik devreye giriyor..Biz nekadar çalışmadıgımızı düşünsekte, eğer o bölgenin genetik olarak gelişmeyede yatkınlıgı varsa gelişir.

beni tam anlamadınız sanırım. ön kol çalışmadığım halde biceps triceps den daha hızlı gelişmesi normalmi
yaptığımız her hareket neredeyse squat yaparken sırtımızdaki demiri tutarken bile çalışıyor önkol ve bilek. o sebeple çok gelişiyor olabilir. bendede en çok ağrıyan ve en çok sakatlanan bölge brachioradialis.

60 yaşında gidin bakam salona hoca ne dicek
bu üye şöyle deseydi olurdu 60 yaşına kadar hiç spor yapmamış bir insan birden vg sporuna başlayamaz çünkü o yaşa kadar spor yapmıyorsa çeşitli hastalıklar olabilir birden ağır sporla buluşunca sakatlanabilir hatta ölebilirde ama yinede hafif bir program verirler bazı spor salonları sağlık raporuda istiyor yani yine ağır olmasa bile ufaktan ağırlık çalışabilirler ancak 60 yaşına kadar düzenli spor yapan birinede hoca bir şey demez diyemez en basiti stallone 69 yaşında spor salonunda çalışıyor yani

Merhaba arkadaşlar 6. ayım doldu ve diyetisyende ölçüm cihazına girdim. Sonuçlardan çok memnunum. 1.8 Kg. Kas kütlesi almışım bu kütlenin büyük kısmı sırt bel ve karın kası bölgesinden almışım. Deadliftin faydasını bu ay gördüm sanırım. 90 Kg. a kadar çıkmıştım deadlifte. Buda kas olarak geri döndü sanırım. Sağ koldan 300 Gram kas almışım. Kollarım aşırı çalıştırmama rağmen gelişiyor bunu farketmiştim zaten şimdi kagıt üzerinde de görmüş oldum. Sağ kol ölçüm zaten şuan son hali 36 Cm. oldu. Aşırı çalıştırmaya 34cm iken başlamıştım. 2 cm lik bir büyüme var zaten görüntüsünde de oldukça belli oluyor.

Yağ yakımı olarak 1.1 Kg. da yağ yakmışım. Beni en çok sevindiren de bu oldu. Cünkü geçen ay bu konuda çok verimsiz geçmişti. Geçen ay 800 Gram kas alımına karşilik 400 Gram yağ almıştım. Şimdiki sonuçlar buna göre muazzam oldu ve çok mutluyum. Motivasyonum süper şuan.

Kollar için aşırı çalışmaya devam. Artık aşırı çalışma derken nasil çalıştığımı yazmıştım. Herkese hayırlı günler dilerim.

Mrb arkadaşlar; yaş 32, ben de 9 yıl aradan sonra tekrar döndüm çalışmaya;forumu bir süredir takip ediyorum, son 15 aydır aktif olarak haftada 3 gün olarak devam ediyorum. Buyrun resimlerim;
GetAttachment.aspx

GetAttachment.aspx
[DOUBLEPOST=1425483145][/DOUBLEPOST]Bekçi bey isminizi bilmiyorum sizin gönderilerinizi de takip ettim; gerçekten bilgilisiniz bu spor da.

Son düzenleme:
aramiza hosgeldiniz oncelikle ancak fotograflar tapatalkta gorunmuyor !

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tesekkur ederim :) daha iyi olmaya calisiyoruz ama zor 20 yaslarda degiliz artik :) Resimleri www.hizliresimyukle.com a yukleyi ve resim url sini forumlar icin olarak secin , linkleri kopyalayim buradaki mesaj kutusuna yapsitirin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Son düzenleme:
mesut bey beceremedim; sanırım uyelik istiyor; şimdilik çıkmam lazım; akşam saatlerinde yapıcam mutlaka görüşmek üzere..
[DOUBLEPOST=1425496636][/DOUBLEPOST]
mesut bey beceremedim; sanırım uyelik istiyor; şimdilik çıkmam lazım; akşam saatlerinde yapıcam mutlaka görüşmek üzere..
[DOUBLEPOST=1425496682][/DOUBLEPOST][DOUBLEPOST=1425496790][/DOUBLEPOST]Resimler 12 aylıkken çekildi bu arada

Teşekkürler; boy 1.82 kilo: 95 kol: soğuk 45 diğer ölçülerimi bilmiyorum açıkçası..[DOUBLEPOST=1425497428][/DOUBLEPOST]1 aydır whey kullanmıyorum ben; bundan sonra da kullanmam sanırım; özel bi nedeni yok ama sanırım insanların özellikle bu sporu yapmayanların protein tozu kullandın mı sorusundan sıkıldığım ve mucizevi bişey olarak görmediğim için

Back
Yukarı