3300-3400 kalorilik bulk beslenme

SABAH (07.00-08.00)
4 yumurta beyazı
2 tam yumurta (yumurtalar haşlama ya da omlet tarzinda cok hafif yag dökülerek)
3 dilim köy ekmegi (Bim'deki satılan Ekmecik yesil olan)
10 zeytin
1 orta boy domates
50 gram yulaf ezmesi
1 muz
ANTRENMAN SONRASI (12.00-13.00)
Optimum Whey 1 ölçek
300 gram bulgur pilavı
175 gram tavuk gögüsü
ARA ÖĞÜN (16.00-17.00)
275 gram bulgur pilavı
125 gram tavuk gögüsü
25 gram yer fıstığı
AKŞAM (20.00-20.30)
275 gram bulgur pilavı
100 gram tavuk gögüsü
100 gram lor peyniri
( Boy 1.80 kilo 72 hemen hemen 1 senedir body ile ugrasmaktayım ) amacım kilo olarak 76-77 civarı sizin de görüşlerinizi almak isterim bu konuda uzman olmus denemis kisiler sizce bu program uygun mudur ?

niye gramla ölçüyorsun. 300 gr bulgurla biyere gelinmez miden dolana kadar ye karbonhidratları. proteinleride aynı şekilde. gramaj hesabı yapacak kadar profesyonel değiliz sanırım. büyümek için yememiz gerek

niye gramla ölçüyorsun. 300 gr bulgurla biyere gelinmez miden dolana kadar ye karbonhidratları. proteinleride aynı şekilde. gramaj hesabı yapacak kadar profesyonel değiliz sanırım. büyümek için yememiz gerek
aynen öyle boş işler bulk dönemi demiş gelmiş gramla ölçüyor :D definasyon dönemiyle karıştırdı herhalde veya aşırı temiz bulk yapıyor arkadaş

Bu tavuk göğüslerinde çeşitli gdo katkıları varmış ve erkeklerde jinekomasti yapacak maddeler de varmış içerisinde spor hocam söyledi ve ben tüketimi kestim bilginiz olsun arkadaşlarım

Bencede bu gram hesabını hiç sevmedim tabiri caizse goril gibi yiceksin aslanlar gibi çalışacaksın.Güzel suplementler ile destekleyerek farkı göreceksin.Yok o öyle bu böyle yok bulk yok defi mefi müsabık değilsen boş terminoloji xs,s,m hedef L :d İYİ ÇALIŞMALAR

Back
Yukarı