• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

33kral33 1 Yıllık Değişimim 79dan 70e Yaş 17

Merhabalar. 1 yıldır body yapıyorum. Doğal beslendim. 6. aydan beri çok fazla bi gelşme olmadığından para biriktirip toz aldım. o da sadece sol kolu yarım santi büyüttü. Sonra bi daha protein tozu kullanmadım.
Başladığımda kol 30.5tu şimdi 37.5
Göğüs 93tü şimdi 98
omuz 105 şimdi 117
bel 91di şimdi 80 ama daha yanlarda falan baya yağ var hareketleri neredeyse hiç değiştirmiyordum 3 ay öncesine kadar.büyük kayıb erdim orada. ve de göğüste gücümün farkında değilmişim bencte 50 basarken abinin biri konsante ol falan edi gücü kola topla ded. o şekil aynı gün 80 bastım son 3-4 ay konsantreyim.
Herşeyi anlattım galiba :)
Eksiklerimi söylerseniz memnun olurum.
Fotolar:
Başladığım ay
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting

Gayet başarılı olmuş tebrikler istediğim kiloya düşmüşsünüz ama karın kasları sırıtıor bence biraz karın çalışmalarınızı arttırmalısınız sanırım şimdiden başarılarınızın devamını dilerim

Güzel gelişim tebrikler fakat bilekler bıraz zayıf kalmıs ıhmal etmemelısın

Herkese teşekkürler. Boyum 1.80. Gelişime iyi diyenlere şaşırdım :) ben 1 yıla göre çok yetersiz buuyorum. ayrıca anlayan birisi varsa vücut tipim nedir ? bileklerim çok ince ama kolay şşmanlıyorum. mezomorf olmadığım da ortada malesef :)

1 yıl için gayet ideal bir gelişim bence karın kaslarının biraz daha belirginleşmesi ile daha güzel olacağını düşünüyorum.

benim vücudum aynı :) ne ara konu açtım diye düşündüm bi an :) evet güzel gelişim omuz ve göğüs eksiği (miz) ön planda daha hacim istiyor bence :)

Merhaba, gelişim gözle görülebilir bir şekilde ortada tebrikler iyisin.
Vucud tipin ortadan karışık gibi :) bilekler ince omuzlar dar ama göbekte yağlanma var ekto mu endo mu :)

Böyle Bir Vücut Yapmak İçin Bir Yıl Bence Gayet Uzun Bir Süre Koyduğun Fotoğraflardaki Vücuta 5-6 Ay Sıkı Bir Beslenme Ve Çalışma Programıyla Sahip Olanlar Var Ama Yinede Emeğe Saygı Başarılar.

hocam son halinizin rssimleri varmı devam ediyomusunuz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı