Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
başlıktaki gibi arkadaşlar 350 tl var 5 ay oldu spora başlıyalı kilo almak icin hardline pro 5000 yada 3000 gr lık almayı düsünüyorum geriye kalan 150 160 tl gibi bi para var bununlada yanına ne almalıyım sizce yardımcı olurmusunuz bu arada boy 1.87 kilo 69
Almak istediğin kütle kas kütlesi olduğu için Whey eklemelisin.
Bana kalırsa , gaineri günlük karb artışı sağlayarak alman yani gainer avericeğin paraya bir BCAA veya Amino asit eklemeen wheyin yanına daha doğru olur.Ama o karb artışını ayarlayamayan herkes gainera sarılıyor o yüzden bilemiyorum sen bilirsin ama gainer bence bom boş bir ürün.
Normal hergün yediğin yemeği yiyip yanına günde +2 tabak pilav +1 paket jelibon alımı yapmışsın ha böyle ha gainer almışın aynı şey...
apartta kaldıgım icin pek beslenemiyorum işin gerçegi onun haricinde spordan sonra 200 gr tavuk gogsu pişiriyorum ve bi avuc yer fıstıgı alıyorum onun haricinde günlük yemeklerden yiyorum buna ragmen spora basladıgımdan beri 4 kilo alabildim