3aylık öncesi sonrası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
image.jpg
image.jpg

Dediğimi sakın yanlış anlama ama 6 aydan önce fotoğraf koyulmasına karşıyım 3 ayda çokta bir değişim olmaz ama yorum yapmaya gelirsek karın kasların belirginleşmiş göğüs bölgesinde pek bir değişim yok.

Bir noktaya takıldım :) 3 ay önce gece 23.25 de çekmişsin ve şarjın %15. 3 ay sonra 23.27 de çekiyorsun ve şarjın %14. Bana sanki 2 dakika sonra kendini biraz daha kasıp çekmişsin gibi geldi zaten pekte bir değişiklik görünmüyor. :)
İki fotoğrafta telefondaki mevcut bulunan fotoğraflar yani o an çekip atmamış sadece telefondan screenshoot yapıp foruma atmış.Lütfen verilen emeklere biraz saygınız olsun bence çok iyi gelişim o durumda olup o hisleri yaşamayan bilemez emeğine sağlık çok güzel gelişim.

İki fotoğrafta telefondaki mevcut bulunan fotoğraflar yani o an çekip atmamış sadece telefondan screenshoot yapıp foruma atmış.Lütfen verilen emeklere biraz saygınız olsun bence çok iyi gelişim o durumda olup o hisleri yaşamayan bilemez emeğine sağlık çok güzel gelişim.

pardon o halde devamını dilerim :)

gerekli pozlar eksik ve 6 aydan önce resim atılmış. ben foruma kaydolurken bunların başlığı sildirdiğini okudum diye hatırlıyorum. 3 ay net bir gelişme görmek için erken zaten, sabırla devam.

bende 3 aydır gıdıorm bende hıcbır degısıklık yok olculer harıc :d bencede cok erken gozle gorulur bır degısıklık beklemek ıcın spora devam ;)

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Kurallar gereği birden fazla açıdan fotoğraf eklemeliydiniz.Başlık kilitlenmiştir fakat yeni fotolar temin ettiğinizde ya yeni başlık açınız ya da yöneticilerle irtibata geçip fotoğrafların başlığa eklenerek başlığın açılmasını talep ediniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak fotoğraf ekleme kurallarını okuyunuz. Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı