• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.5 ay umutaxoy

umutaxoy

Üye
omuz:140
kol:42
bel:86
göğüs:110
ön kol:36

başlarken ki ölçülerimi almadım bi tek kolu biliyodum kol 37'ydi.
ilk 1 ay soya proteini(hardline) sonraki 2 ay nanobolix whey son 1 ay ekbesinsiz bench_O

Eklentiler

• Görüntü0121.jpg
    Görüntü0121.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 806
  • 1..jpg
    1..jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 698
  • Görüntü0117.jpg
    Görüntü0117.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 786
  • Görüntü0119.jpg
    Görüntü0119.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 723
  • Görüntü0113.jpg
    Görüntü0113.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 699
kardeş yanlış anlama ama ölçülerin biraz garip yani belki fotolardan kaynaklanıyo olabilir.ama yani kol 42 demişsin fotolarda pek öyle durmuyor.aynı şekilde omuz da öyle.fakat genel itibariyle iyi bir vücudun var.

karın bolgesını nasıl calıstınız gobegınız yaglı gıbı duruyor ama baklavalar gozukuyor nasıl oluyor anlatırmısınız nasıl mekık cektınız lütfen

boy 1.77 kilo 87

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:15 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:11 ----------

karın bolgesını nasıl calıstınız gobegınız yaglı gıbı duruyor ama baklavalar gozukuyor nasıl oluyor anlatırmısınız nasıl mekık cektınız lütfen

göbeğim yağlı gibi duruyo zaten biraz da öyle :) ya açıkçası günboyu oturduğumuz için ve yemekler biraz yağlı çıktığı için ve sadece akşam salonda spor yapabildiğimiz için o yanları bi türlü eritemiyorum. ama baklavalara gelince göğsüme 20 kilo alıp öyle mekik çekiyorum antremandan önce ve sonra

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:15 ----------

çok iyi
daha önce sporla uğraşıyormuydunuz
programınızıda yazarmısınız

kendimi bildim bileli spor yapıyorum :D amatör olarak futbol ve basketbol oynadım ...ama asıl etki eden bence yazın köye gittiğimizde dedemin bizi zorla çalıştırması :D yani az kürek kazma tutmadık programa gelince ö.m den atarım ben sanaweightlifter

fotodanda kaynaklanıyor olabilir, yada diğer bölgelerin geniş olmasndan kaynaklanıyor olabilir, ama fotolara bakınca dar omuzlu gibi duruyorsun sanki 140 omuz yokmuş gibi duruyor fotolarda, 130-135 cmlik omuzlu üyelerin fotolari daha geniş duruyor gibime geldi, sadece fotolara bakarak söylüyorum.

kardeş yanlış anlama ama ölçülerin biraz garip yani belki fotolardan kaynaklanıyo olabilir.ama yani kol 42 demişsin fotolarda pek öyle durmuyor.aynı şekilde omuz da öyle.fakat genel itibariyle iyi bir vücudun var.

ceyhunn fotoğraf makinasının azizliğine uğradı kollarım profil resmimde biraz daha iyi :) ama bidahaki sefere mezurayla beraber atıcam resimleri ..bu arada 90'a yakınım kilo olarak biraz genişim yani 1.77 de boyum var

Ben pek anlamam ama sokakdan birisi olarak body'den fazla anlamıyan biri olarak bu vücut bence güzel

Back
Yukarı