• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4.5 aylik kilo verme surecim basarili. +40 kilo..

Zor günlerdi :) kendinize inanın son derece kolay iş kilo vermek. Bundan sonraki amacım yavaş yavaş temiz kütle arttırmak olacak.

Öncesi
01lRBR.jpg

GBPmZv.jpg

Sonrası
p0XbGJ.jpg

X09MbO.jpg

Klasik bı cevap olucak ama özel bise yapmadım arkadaşlar. Kısaca diyet dönemimde gunluk ortalama 800,1000 kalori arasinda beslendim.( Az olduğunun farkındayım) bulgur,yulaf,tavuk,yumurta,yeşil elma , muz, çiğ kuruyemisler. Bunlardan başka bişe tukettmedim desem yalan olmaz. hergun bol bol yürüdüm. Oldukça hareketliydim ortalama 2 saat yurumusumdur günde. Gün aşırı ağırlık çalıştım. Birgün çalış Birgün dinlen şeklinde. İlk 3 ay bölgesel çalıştım en büyük hatam buydu bence. Son bir ay fullbody geçtim ve inanılmaz memnun kaldım. keşke baştan beri fullbody yapsaymisim diyorum yani. Ağırlık idmanı bitimindede 20,25 dk arası hiit kardiyo yaparak bitiriyordum.. şekerli yağlı şeyleri ağzıma bile sürmedim. Sadece 2 haftada bir ödül olarak oda abartmamak şartıyla tabi.
Günlük +3 litre su. Şekersiz olarak sınırsız Yeşilçay, filtre kahve. Akşam 6 dan itibaren meyve bile yemedim. Hepsi bu. Mesele iradeli olmakta kendini tutmakta yani. Bunları düzenli programli yapan kisinin kilo verememesi imkansız birşey.

Çok iyi yağ atmışsın hocam o kadar düşük kaloriyle tebrik ederim.Artık güzel bi clean bulk ile doldur vucudunu derim.
Bu arada acayip gencleşmişsin kilo verince. Tekrar tebrik ederim.

Helal olsun kardesim bende 24 kg verdim isteyince basariyor insan durma sakin guzel bir vucut yap

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler arkadaşlar güzel yorumlarınız için. Devam ediyorum tabiki durmak yok. Diyeti biraktigimdan beri Son zamanlarda pek temiz beslenemedim ama sporu aksatmiyorum. Evin bı kosesine mini bir salon kurdum. İstediğim çalışmayı istedigim zaman yapıyorum. Bu kilo verme olayının bana kazandırdığı güzel bir alışkanlık oldu düzenli spor yapmak :)
Ekipmanlarim 165 cm bar, 120 cm z bar, 36 cm iki kısa bar. 90 kg vinyl ağırlık plakası, bench sehpası. Maliyeti çok az 4,5 aylık salon parası.
R0PQ06.jpg

kardeş bravo valla . 4.5 ayda muazzam bişi olmuş. ilk başta müde küçültme ameliyatı yaptın sandım ama dediğine göre diet yapmışsın. dietle ama 4 ayda 40 kilo vermek insan doğasınına aykırı:)

Stranger02 teşekkürler dostum. Çok hızlı kilo alıp verebiliyorum. 5 ayı doldurdum şuan. Biraz daha şişip daha temiz bir diyetle aticam yağları bı dahaki sefer. Güncel halim 73 kilo. 75,76 ya kadar çıkmayı düşünüyorum.

YDOEaA.jpg

r3JNDV.jpg

ZZOzqk.jpg

Helal olsun abi zamanında bende 110 dan 80 e düştüm 4 ayda ama sen kaslarıda geliştirmişsin aynı zamanda gerçekten imrenilecek birşey kasımdan marta 45 kg vermek.15 yaş gençleşmişssin bu arada.

Teşekkürler beyler. Son bir aydır fullbody geçtim onun faydalarını görüyorum cok. Şuan kutlemi arttirsam yoksa yağmi yaksam çok kararsız kaldım. Şuan sınır kilomdayim boyuma göre 1.72, 73 kilo.

Helal olsun kardesim bende 24 kg verdim isteyince basariyor insan durma sakin guzel bir vucut yap

Kardeş 24 kg kaç ayda verdin? Sarkmalar oldu mu?[DOUBLEPOST=1491329848][/DOUBLEPOST]Abi selam, benim de 20 kilo fazlam var 80 kg olmak istiyorum. İnş 5 ayda vereceğim hepsini ama beni düşündüren sarkmalar olacak. Sen sarkmalara nasıl çare buldun? ben 185 boyundayım

Kardeş 24 kg kaç ayda verdin? Sarkmalar oldu mu?[DOUBLEPOST=1491329848][/DOUBLEPOST]Abi selam, benim de 20 kilo fazlam var 80 kg olmak istiyorum. İnş 5 ayda vereceğim hepsini ama beni düşündüren sarkmalar olacak. Sen sarkmalara nasıl çare buldun? ben 185 boyundayım

Düzenli spor yaparsan 20 kilo da pek sarkma olacağını düşünmüyorum dostum. Bende sadece mide bölümünde sarkma oldu. Ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyor. Tamamen dümdüz olurmu bilmiyorum bence olur ama zamanı var daha. Fazlan hazır 20 kilocukken vermeye bak benim gibi +40 olmasını bekleme bence. İşte asil o zaman sarkmalar başına bela olur dostum.

Düzenli spor yaparsan 20 kilo da pek sarkma olacağını düşünmüyorum dostum. Bende sadece mide bölümünde sarkma oldu. Ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyor. Tamamen dümdüz olurmu bilmiyorum bence olur ama zamanı var daha. Fazlan hazır 20 kilocukken vermeye bak benim gibi +40 olmasını bekleme bence. İşte asil o zaman sarkmalar başına bela olur dostum.
Haklısın, ben de 1 aydır hem diyet hem spor ve çok memnunum. Aslında daha önce de verdim ama geri adım sporu bırakınca. Bu sefer bırakmıcam hayatımın bir parçası yapcam hem sporu hem sağlıklı beslenmeyi. İnş sen de karın kaslarının çıktığını görürsün. Hayatında başarılar

Kardesim ilk ay kilo veremedim hic diyete pek uymadim sonra ki ay diyetime uydum duzenli kardio yaptim mekik ve agirlikta calistim 3 ay icinde 92 den 77 ye dustum biraz hizli oldu ondan sonra 77 den 68 e daha yavas dustum gecen yil subatta 77 idim haziran sonu gibi 68 oldum su andada 68 69 arasinda gidip geliyorum sarkma olmadi bende tabi bunda mekik ve agirlik calismaminda etkisi var birde yag oranim su anda 6.5 gibi sarkma olmamasinda bununda etkisi vardir ama biraz daha sikilasmam gerekli

Back
Yukarı