hyuga kojiro
Üye
Zor günlerdi
kendinize inanın son derece kolay iş kilo vermek. Bundan sonraki amacım yavaş yavaş temiz kütle arttırmak olacak.
Öncesi
Sonrası

Öncesi

Sonrası

Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
kiloluyken daha bi karizmaymışsın be reis, helal olsun bu arada![]()
Kilo verirken kol killarinidami kaybettin baskan
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeş 24 kg kaç ayda verdin? Sarkmalar oldu mu?[DOUBLEPOST=1491329848][/DOUBLEPOST]Abi selam, benim de 20 kilo fazlam var 80 kg olmak istiyorum. İnş 5 ayda vereceğim hepsini ama beni düşündüren sarkmalar olacak. Sen sarkmalara nasıl çare buldun? ben 185 boyundayımHelal olsun kardesim bende 24 kg verdim isteyince basariyor insan durma sakin guzel bir vucut yap
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeş 24 kg kaç ayda verdin? Sarkmalar oldu mu?[DOUBLEPOST=1491329848][/DOUBLEPOST]Abi selam, benim de 20 kilo fazlam var 80 kg olmak istiyorum. İnş 5 ayda vereceğim hepsini ama beni düşündüren sarkmalar olacak. Sen sarkmalara nasıl çare buldun? ben 185 boyundayım
Haklısın, ben de 1 aydır hem diyet hem spor ve çok memnunum. Aslında daha önce de verdim ama geri adım sporu bırakınca. Bu sefer bırakmıcam hayatımın bir parçası yapcam hem sporu hem sağlıklı beslenmeyi. İnş sen de karın kaslarının çıktığını görürsün. Hayatında başarılarDüzenli spor yaparsan 20 kilo da pek sarkma olacağını düşünmüyorum dostum. Bende sadece mide bölümünde sarkma oldu. Ama yavaş yavaş daha iyiye gidiyor. Tamamen dümdüz olurmu bilmiyorum bence olur ama zamanı var daha. Fazlan hazır 20 kilocukken vermeye bak benim gibi +40 olmasını bekleme bence. İşte asil o zaman sarkmalar başına bela olur dostum.
Kardesim ilk ay kilo veremedim hic diyete pek uymadim sonra ki ay diyetime uydum duzenli kardio yaptim mekik ve agirlikta calistim 3 ay icinde 92 den 77 ye dustum biraz hizli oldu ondan sonra 77 den 68 e daha yavas dustum gecen yil subatta 77 idim haziran sonu gibi 68 oldum su andada 68 69 arasinda gidip geliyorum sarkma olmadi bende tabi bunda mekik ve agirlik calismaminda etkisi var birde yag oranim su anda 6.5 gibi sarkma olmamasinda bununda etkisi vardir ama biraz daha sikilasmam gerekliKardeş 24 kg kaç ayda verdin? Sarkmalar oldu mu?[DOUBLEPOST=1491329848][/DOUBLEPOST]Abi selam, benim de 20 kilo fazlam var 80 kg olmak istiyorum. İnş 5 ayda vereceğim hepsini ama beni düşündüren sarkmalar olacak. Sen sarkmalara nasıl çare buldun? ben 185 boyundayım