Don Draperr
Üye
Boy 1.93 kilo 67 şu an. 96 kilo %12-14 yağ oranında olmam mümkün mü natural olarak? Amacım tişörtle kaslı duran, hacimli, define bir vücut.
boyum 1.90 sayılır yüzde 15 yağ oranım var 100 kiloyum. olur neden olmasın.Boy 1.93 kilo 67 şu an. 96 kilo %12-14 yağ oranında olmam mümkün mü natural olarak? Amacım tişörtle kaslı duran, hacimli, define bir vücut.
birader ne bu?Dostum biz yılı bilemeyiz ama şu linke gir.orayi doldur sonucun 25 üstü çıkmayacağını bir hedef belirleme
http://www.naturalphysiques.com/28/fat-free-mass-index-ffmi
Kardeşim.ffmi.bir insanın steroidsiz ne kadar gelişim gösterebilecegini limitini gösterir.biraz araştır.birader ne bu?
ben yaptim da kilomu 154 lbs yazdım hesabladikdan sonra 144 çıktı bu arada boyumu da yazmışdim ama fazla çıkacağına kilom eksik çıktıKardeşim.ffmi.bir insanın steroidsiz ne kadar gelişim gösterebilecegini limitini gösterir.biraz araştır.
Bak benim boy 175 cm benim yapabileceğim en iyi fizik 83 kg 6 yag oranı.burda 75+8 =83.ben yaptim da kilomu 154 lbs yazdım hesabladikdan sonra 144 çıktı bu arada boyumu da yazmışdim ama fazla çıkacağına kilom eksik çıktı