4.Arnold yağ yakım günlüğü

Helal olsun kardeş bir an kendimi hatırladım, bende 3,5-4 ay gibi bir sürede 94 kilodan 78 kiloya düştüm. boyum 1,81 yağ oranım %16,2. ama daha fazla yakmam gerekiyor çünkü bel ve göbek bölgesi küçük olsa da hala bana batıyor. fakat sizlere sormak istediğim;

yağ oranımı %11,%12 e düşürmeyi düşünüyorum. düşürürsem bu bel ve göbekteki yağlanmalar kesinlikle gider değilmi? bazıları, kilo verdikten sonra o sarkmalar hep kalır liposaksın dısında gitmez vs diyorda.

Helal olsun kardeş bir an kendimi hatırladım, bende 3,5-4 ay gibi bir sürede 94 kilodan 78 kiloya düştüm. boyum 1,81 yağ oranım %16,2. ama daha fazla yakmam gerekiyor çünkü bel ve göbek bölgesi küçük olsa da hala bana batıyor. fakat sizlere sormak istediğim;

yağ oranımı %11,%12 e düşürmeyi düşünüyorum. düşürürsem bu bel ve göbekteki yağlanmalar kesinlikle gider değilmi? bazıları, kilo verdikten sonra o sarkmalar hep kalır liposaksın dısında gitmez vs diyorda.

Sn. Jacques

Kesinlikle istikrarı kaybetmeden %10 altına çekin yağı ondan sonra aynaya geçip bir sorun kendinize "adını bile söyleyemediğim şu yağ sondajına gerek var mı ? " boşalan deri altını kaslarla dolduruyorsunuz zaten :)

millete bakma bence, ben spora başlamadan önce ve spor yaparken bir sürü şey söylendi,bir abim gitme oraya daha çok kilo alırsın falan dedi,arkadaşlarım yok işte gögüslerin sarkacak falan bırakınca dedi, desinler kimseye aldırma , sen yapabileceğini yap sadece. sen yağ oranını %11 e indirdin mi hiç ? indirmeden bilemezsin.ayrıca seni de tebrik ederim.

Back
Yukarı