Kardeşim son 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum tuzu şekeri tamamen bıraktım sıvo yağ sana yağı beyaz ekmek sıfır makarnaya pilav çeşitlerime abanıyorum günde en az 150 gram proteini de almadan günü bitirmiyorum.Antrenman 10x4 şeklinde o gün hangi gündeyse(omuz-göğüs vs)Beslenme ve antrenmanın nasıldı ?Güzel gelişim tebrikler.
Yani 10x4 derken göğüste örnek bench press 10 set 4 tekrarmı yoksa 4 set 10 tekrar mı ? Birde beslenmede ben kilo alma sıkıntısı yasıyorum suan onu halletsem iyi olcak çok büyük eksiğim şuanlık.Kardeşim son 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum tuzu şekeri tamamen bıraktım sıvo yağ sana yağı beyaz ekmek sıfır makarnaya pilav çeşitlerime abanıyorum günde en az 150 gram proteini de almadan günü bitirmiyorum.Antrenman 10x4 şeklinde o gün hangi gündeyse(omuz-göğüs vs)
Merhabalar,Makarna ve pilav çeşitleri ni tüketmenizin sebebi kompleks karbonhidrat olduğu içinmi ?Kardeşim son 2 aydır beslenmeme dikkat ediyorum tuzu şekeri tamamen bıraktım sıvo yağ sana yağı beyaz ekmek sıfır makarnaya pilav çeşitlerime abanıyorum günde en az 150 gram proteini de almadan günü bitirmiyorum.Antrenman 10x4 şeklinde o gün hangi gündeyse(omuz-göğüs vs)
Aynen öyle[DOUBLEPOST=1520263629][/DOUBLEPOST]Merhabalar,Makarna ve pilav çeşitleri ni tüketmenizin sebebi kompleks karbonhidrat olduğu içinmi ?
4x10 kardeşim yanlış yazmışım. Ben de çok zor kilo alan biriyim normalde fakat günlük kalori ihtiycımdan 500 -600 gram fazla almaya başladığımda kilo almaya başladım burda yapman gereken kalori ihityacını hesaplayıp üzerine koyman 300 koy alamıyosan 500 koy ama kesinlikle aldığın kaloriyi hesapla birde bu kaloriyi alırken sağlıklı besinlerden kompleks karbonhidratlardan al ve aldığın yap miktarını da göz önüne al ki ilerde yağlanıp bide o yağları eritmeye uğraşmayasınMerhabalar,Makarna ve pilav çeşitleri ni tüketmenizin sebebi kompleks karbonhidrat olduğu içinmi ?