ttsade
Üye
Cümleten iyi günler.4 ay düzenli, disiplinli , kendi hazırladıgım salonda (Yaklasık Olarak 70 kg dökme agırlık ,bench sehpası vb. cesitli aletler almıstım,bos eve koymustum hepsini.Program işini ;internetten yüzlerce konu okuyarak, video izleyerek kendi edindiğim bilgiler ışıgında yaptım ve geldiğim yere baktıgımda gayette dogru yolda oldugumu düşünüyorum.) çalısmadan sonra malum yaz tatilininde girmesiyle ara verdim ve tekrardan başlamayı düşünüyorum. Program Önerilerinizi , Her Türlü Yorumlarınızı,Yol Göstermenizi Bekliyorum.(supplement kullandım Optimum Nutrition )
Not: Yaşım 18, Boyum 178 -180 Arası , 70 kg im. Fotoğrafları bugün çektim(off season)Daha Eski Fotografları Bulamadım Bulsaydım After-Before Yapcaktım . Bu gün ölçdüğüm ölçülerim Kol: 35.5 (SAG- SOL ) Göğüs : 105 Omuz: 121 Bel: 80

Not: Yaşım 18, Boyum 178 -180 Arası , 70 kg im. Fotoğrafları bugün çektim(off season)Daha Eski Fotografları Bulamadım Bulsaydım After-Before Yapcaktım . Bu gün ölçdüğüm ölçülerim Kol: 35.5 (SAG- SOL ) Göğüs : 105 Omuz: 121 Bel: 80