• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Ay Düzenli Calısma 3 ay Ara Off Season Fotoğraflar.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ttsade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ttsade

Üye
Cümleten iyi günler.4 ay düzenli, disiplinli , kendi hazırladıgım salonda (Yaklasık Olarak 70 kg dökme agırlık ,bench sehpası vb. cesitli aletler almıstım,bos eve koymustum hepsini.Program işini ;internetten yüzlerce konu okuyarak, video izleyerek kendi edindiğim bilgiler ışıgında yaptım ve geldiğim yere baktıgımda gayette dogru yolda oldugumu düşünüyorum.) çalısmadan sonra malum yaz tatilininde girmesiyle ara verdim ve tekrardan başlamayı düşünüyorum. Program Önerilerinizi , Her Türlü Yorumlarınızı,Yol Göstermenizi Bekliyorum.(supplement kullandım Optimum Nutrition )

Not: Yaşım 18, Boyum 178 -180 Arası , 70 kg im. Fotoğrafları bugün çektim(off season)Daha Eski Fotografları Bulamadım Bulsaydım After-Before Yapcaktım . Bu gün ölçdüğüm ölçülerim Kol: 35.5 (SAG- SOL ) Göğüs : 105 Omuz: 121 Bel: 80

karına agırlık vermelisin

Bu zamana kadar cok az karın calıstım off seson karın ,malum kilo aldım anck bu kadar :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 10:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 10:47 ----------

aynı ölçülerde sayılırız ama sen daha estetik görünüyorsun kalça ölçün kaç acaba

91-92 Cm .

Göğüs harici kilo- boy ve diğer ölçülerimiz hemen hemen aynı seninle..Bilek - karın çalışmalarına da önem ver , beslenmeye de tabiki. Başarılar.

Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim, Karın çalışmasına gelince malum kış geliyor bulk kalmayı düşünüyorum,3 Ay Off sezonda kilo aldm malum,Bende bundan sonra protein agırlıklı calısmayı düşünüyorum.İlk baharda karın calısmasına baslayacagım cabuk sekilleniyor zaten.

Back
Yukarı