• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4. Ay Problemi

bb de 3. ayım bitti 4. aya geçiyorum fakat programımla ilgili problemim var kapanış saati nedeniyle salon dolayısıylada antrenor deiştirmek zorundakaldım.Yeni antrenörum programımın yeterli oldugunu ve bu programı ocaga kadar yapabilecegimi soyledi.
Programım 3. ayda vucudu 2 bolgeye ayırmıştık

praztesi-perşembe

gogüs pres 10-8-8-6
üst gögüs pres 8-8-8-6
gögüs skıştırma 3*10
dips 3*8
alt gögüs dambıl 3*8

halter pazu 10-8-8-6
alternatif pazu 3*8

salı-cuma

omuz sırta pres 4*8
omuz onden pres 3*8
omuz yana açış 10-8-8
çene altı çekiş 3*8

yatarak arka kol 10-8-8-6
dambıl arka kol 3*8
arkakol makine itiş 3*8

kanat enseye çekiş 10-8-8-8
kanat kürek çekiş 3*8

Birde bu sondaki altı tekrarları yapmamam soylendi güç çalışmasına gerek yokmuş ilk girdigim 10 tekrarıda en az 12 tekrar yapmam gerektigiymiş.Sizce programımım eksikleri varmı fotograflarla birlikte programımıda yorumlarsanız sevinirim.

Eklentiler

• volvooo2.jpgttttrtr.jpg
    volvooo2.jpgttttrtr.jpg
    310,6 KB · Görüntüleme: 752
  • 21082008018.jpgtttytyty.jpg
    21082008018.jpgtttytyty.jpg
    62,5 KB · Görüntüleme: 697
  • guzeeelll2jpg.jpg
    guzeeelll2jpg.jpg
    55,9 KB · Görüntüleme: 631
  • 28082008017.jpgrer.jpg
    28082008017.jpgrer.jpg
    57,5 KB · Görüntüleme: 605
  • 28082008018.jpgasdasda.jpg
    28082008018.jpgasdasda.jpg
    65,3 KB · Görüntüleme: 616
vücudun güzel define ama biraz bulk yapsan daha iyi olur bence su an plaj vücudu gibi duruo

yorumun için teşekkürler rei fakat benim problemim de aslında o hızlı kilo alamıyorum amacımda cok yaglanmadan yavaş yavaş ve define buyumek

ilk 3 resim ve son 2 resim arasında sanki fark var gibi. ama genel olarak atletik görünüyorsun. kilo almalasın... bol bol karbonhidrat ve protein ağırlıklı beslen. hadi kolay gele...

pazu ve kanat hareketleri yetersiz. Pazuya consantrate, dumbell curl sırta barfix ve halteri bel hizasında tutup göğüse çekme gibi bi kaç hareketle pekiştirme yapmak gerekli.

göğüs hareketlerinde dips yerine açış hareketini koymanı tavsiye ederim.
5 hareket var 3 pres 2 sıkıştırma neden açış vermemiş hocan anlamadım.
Hacim amaçlı çalışman gerekli dips kesme hareketidir göğüs gelişimini biraz daha ilerlettikten sonra ona göre karar verilmeli

Göğüsleri zaten geniş. Açış hareketi göğüs genişletmek için yapılıyor. Eğer göğüsleri bundan fazla genişletirse kötü bir durum alabilir. Bu hali süper.

4 ayda bence iyi ilerlemişsin vucudun güzel görünüyor fazla abartmadan biraz daha şişersen daha iyi olur...

Bence bu halde define büyümeyi boşvermelisiniz.

Yağ alımını önemli oranda kısmadan, yağlanmayı kafaya takmadan daha kısa sürede sağlıklı büyüyüp kilo almanız daha kolay olup daha kısa sürecektir.

Vücut fit görünüyor ama bence kas kütlesi daha çok olsa daha güzel olurdu.

Hareketleri Türkçe yazmanızda çok hoş olmuş.

Dediklerinde haklısın fakat ben yaglı buyuyemedigim için define buyuyorum her insanın metabolizması farklı calışır ve her insan eger kendi vücüt sistemini bilirse daha iyi gelişir ben yemek yeme konusunda kendiime sınırlama koymadım.Benimkisi bükemedigin eli öp mantıgı benim vucudum zor yag tutuyor bunun farkına vardım.

Ben de aynı senin gibiyim. 1.92 boy kilo 63tü bodye bşladıqımda 1 ay oldu dha ölçmedim ama ölçerm ykn zmanda. Vücut tipin flan bana çok benzio. Kolun bna göre biraz dha kalın eğer 35-36 diosan.Kilo alıcaz bşka çaresi yok kanki :)

Back
Yukarı