4.ay programı

Kan Mevsimi

Yeni Üye
eylulden berı body yaapıyorum ocaga kadar duzensız yapmıstım ocak ayından berı duzenlı yapıyorum yas 16 boy 189 kılo 67

Program yazdım kendıme evde calısmak ıcın..

1.GÜN

-Dumbell Press
-Dumbell Flys
-Barbell Pullovers
-Şınav

-One-Arm Dumbell Triceps Extensions
-Triceps Dips
-Triceps Kickbacks

2.GÜN

-Dumbell Preacher Curls
-CLose barbell curls
-Dumbell Curls

-Uprigts Rows
-Front Raises
-Back Press

-Bent Over Barbell Row

3.GÜN dinlenme
ve program başa

Evet önerilerinizi beklıyorum.

1,89 boyla evde bb çok zor. :S hemde çok. Ben fazla yorum yapamicam.Tecrübeli uzun arkadaşlar var ise onların yorum yapması daha mantıklı olur...

1,89 boyla evde bb çok zor. :S hemde çok. Ben fazla yorum yapamicam.Tecrübeli uzun arkadaşlar var ise onların yorum yapması daha mantıklı olur...

evde body yapabilmek için kaç cm. boy gerekli???

yorumu tecrübeli arkadaşlara bırakmışsın ya, keşke bu yazdığını da hiç yazmasaydın :D

sanırım ayakta neck press çalışırken sıkıntı olduğunu belirtmiş.

Kolayı var sandalyede oturarak yapabilirsiniz.

-Triceps Kickbacks yerine fransız one tavsiye ederim bir öneki 2 zor hareketten sonra kickback hareketiniz boş geçicektir.

-Dumbell Curls yerine consantrasyon öneririm 3 hareketinizi çıkışı aynı yöne bakmakta

evde body yapabilmek için kaç cm. boy gerekli???

yorumu tecrübeli arkadaşlara bırakmışsın ya, keşke bu yazdığını da hiç yazmasaydın :D

Yorumunuza saygı duyuyorum.
:D

sanırım ayakta neck press çalışırken sıkıntı olduğunu belirtmiş.

Kolayı var sandalyede oturarak yapabilirsiniz.

-Triceps Kickbacks yerine fransız one tavsiye ederim bir öneki 2 zor hareketten sonra kickback hareketiniz boş geçicektir.

-Dumbell Curls yerine consantrasyon öneririm 3 hareketinizi çıkışı aynı yöne bakmakta

Tamam dumbell curls u consantration curl yapacagım.

Triceps kickbacks i cok sıkıntılı yaptııgım bı hareket ben onu programıma hakkaten neden koydum onu bıle bılmıyorum. İlk başladıgımda sızın ev programında vardı ıyı sonuc almıstım tricepste ondan koydum sımdıde sanırım.

Triceps Kickbacks yerıne tavsıye ettıgınız "fransız one" hareketını anlayamadımm tekrar soyleye bılır mısınız tam ismini ...

Birde kas sıralmasında sorun var mı..
Göğüs - triceps mesela.
Kol - omuz. Hep gogus kol eşleştirmesı gordum ama kendım sıkıldıgım ıcın farklı bısı denemek ıstedım.

------------------------------------------------------------------
Mesaj kirliliği olmasın onuda buraya yazayım.
Curl hareketlerınde kasımda gerılmeyı hıssedemıyorum. Yani hareketı yaparken sadece omuzumda agırlık oluyor. Yanı bicepste hissedemiyorum agırlıgı normal mi bu. Ama hareketi yaptıktan sonra geriliyor baya.

Bunu önlemenın bır yolu var mı veya normal mi ? Bi kotu etkisi olur mu.

Son düzenleme:
Flexor Hoca'nın bahsettiği "fransız one" sanırım orjinal ismi "one arm dumbell french" buraya fotosunu ekliyorum...

Eklentiler

• 5. Dumbbell French.gif
    5. Dumbbell French.gif
    112,2 KB · Görüntüleme: 440
Evet programımdakı ılk ızlenımlerı soyluyorum.

Barbell Pullovers harektınde başarısızım. Çok zor ve sırtımı acıtıyor. 18kg barbelle yaptım.

Sonra triceps dekı One-Arm Dumbell Triceps Extensions hareketı zaten dumbell french hareketı.
Ve Triceps dips hareketınden sonra 3 setten sonra baska hareket yapcak guc kalmadı kolumda dumbell french yaparken dumbell kafama dusuodu :D

Evet ne yapayım programa. şınavı 1 e aldım göğüste.

yerinde olsam;
göğüste dumbell press yerine barbell press yapardım,
barbell pullower yerine dumbell pullower yapardım... (böylelikle barbell ile yaptığın kadar zorlanmayacaksın...)
ve kendin de söylemişsin zaten, şınavı ilk sıraya alırdım.

Son düzenleme:
Haklısın ama yeterı kadar kılom yok evde 30kg la bench press sevmıyorum zorlamıyor :(

Barbell pullover yerıne dumbell pullover deneyecegım bu sfer sagol.

Back
Yukarı