Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
genelde herkez oyle baslıyor atletık bır vucudum olsun yeter ama bır bakmıssın 10 sene gecmıs aradan benım ırı bır abım vardı bana bır gun sordu ne zaman bırakcan dıye bende bırdakı yaz bırakırım demıstım adam guldu noşdu dıye sordum bende oyle dıyodum aradan 6 sene gectı dedıfreeemre dedi:21 yaşındayım 1.82 boy 75 kiloyum
başlangıçta kollarım 30cm idi şu an 37,5 elimden geldiğince çalışıyorum açıkcası dev gibi bi adam olmak niyetim yok biraz karın biraz göğüs daha düşünüyorum ama bakalım belli mi olur kaptırır gideriz .....![]()
freeemre dedi:21 yaşındayım 1.82 boy 75 kiloyum
başlangıçta kollarım 30cm idi şu an 37,5 elimden geldiğince çalışıyorum açıkcası dev gibi bi adam olmak niyetim yok biraz karın biraz göğüs daha düşünüyorum ama bakalım belli mi olur kaptırır gideriz .....![]()
freeemre dedi:21 yaşındayım 1.82 boy 75 kiloyum
pronator dedi:freeemre dedi:21 yaşındayım 1.82 boy 75 kiloyum
freeemre mezurada yanlışlık olmasın ...kimse 4 ayda kolunu 7.5cm arttıramaz
freeemre dedi:pronator dedi:freeemre dedi:21 yaşındayım 1.82 boy 75 kiloyum
freeemre mezurada yanlışlık olmasın ...kimse 4 ayda kolunu 7.5cm arttıramaz
haftada 3 gün her antremanında 1 saat kardiyo 1,5 saat verilen programı ve 1 saatte ekstra çalışırsan oluyo ,yani çalıştıkca oluyo 8)