• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aydır vg ile uğraşıyorum

Şuan sizin sorununuzu anlayamadım?Hastalığınızmı var?

surakings2, Ben göğüslerimde yağlanma var diye düşünüyordum forumda gezerken jinekomasti diye bir hastalık gördüm(erkekte meme büyümesi meme dokusu oluşuyormuş okuduklarıma göre) acaba bende de var mı diye sordum da sanırım var

Kilo oranın normallerine göre fazlaysa o jinekomasti değildir ben araştırdım.Yağlısın birazda. korkmana gerek yok yani.Kilo ver biraz.Göbeğin dümdüz olana kadar diyet yap.Tabii diyeti fazla abartma VG ile uğraşıyorsan karbonhidrat protein vb.ihtiyacın var.Diyet yaparsan çok abartmadan yap.;)

190 boyundayım 78 kiloyum haftada 3 sabah stadta koşuyorum aynı gün akşamları vg, yediklerime dikkat ediyorum 1 aydır böyle inşallah ameliyatlık bir durum yoktur yaş 15,

Resimlere baktığımızda ciddi birşekilde olmasada yağ oranın var.Kilo verirsen düzelecektir.Merak etme.

Teşekkür edecekseniz mesaj olarak yazmayın.Teşekkür butonuna basın:D

O kadarını bilemem ancak size tek diyeceğim,Sorun yok gibi gözüküyor ki bence yok.

Teşekkür edecekseniz,Mesaj halinde değilde yine butonu kullanabilirsiniz:D(Tabii teşekkür etmek istiyorsanız.Sizi zorlamıyorum.)

Kardeşim korkmana gerek yok , kiloluyken benimde öyleydi sağlam bi diyet yap göbeği düzle göğüslerindeki yağlanma da erir ve kendini toplarsın .

bilemiyorum ama hormanal de olabilir sorunun kadın hormonu (östrojen) fazla olmasından dolayıda kalça ve meme büyümesi olabiliyor ve gördügüm kadarıyla sakallarında yok bi doktora git istersen hormon testi falan yaptır baska bir nedenden büyüyor ise göğüslerin bunu avantaja cevirebilirsin aslında göğüsünü çalıştırarak daha iri göğüslere sahib olursun kaslanınca büyük olması iyi olur

bu arada yag oranın ne kadar fazlada olsa kilolu değilin boy kilo orantısına göre zayıf zayılırsın ben 187 boy 75 kilo oldum zayıfım

Son düzenleme:
bence doktora gidin aklınızda sorular varsa, çünkü sizi en iyi tanıyan yine kendinizsiniz. Doktora gidin ne kaybedersiniz? böylece aklınızda soru da kalmaz hem sonuca göre hareket etmeniz en doğrusu olacaktır.

Beyler bu işi araştırdım ve şu yolu izliyeceğim : durum şuan o kadar kötü değil t-shirt giydiğimde falan gayet iyi duruyor, 2 fotorafta kendimi sıktım 1inde serbest bıraktım onu yazmayı unutmuşum, vucudum baya yağlı şuan oturup öne doğru gelince göbek 3 kat alıyor göğüslerde hem yağ hem kas var şu 1yıl bütün yağları tamamen vericem eğer hala göğüs düzelmesse direk ameliyat olurum

kardeşim sende lipomatöz var bir nevi jinekomasti jinekomasti meme altında deri gibi bir doku birikmesi sende yaglanma var egzersizle erimez tek yöntemi ameliyat konuyu görünce bir araştırma yaptım belki faydalı olur sende bir araştırma yap genede bir estetik uzmanına görün .

Back
Yukarı