• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 Aylık Çalışma Sonucu ( Resimli )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaşım 32 1 Ağustos 2008 de başladım bu spora tam 4 ay bitti haftada 3 gün spor yapıyorum salı, perşembe, cumartesi günleri gidiyorum 2 saat çalışıyorum ve şu ana kadar herhangi bir besin maddesi kullanmadım başladığımda kilom 63 idi şu an 70 kilodayım boyum 1.70 spor salonu ile anlaşmam gereği 8 ay daha gideceğim ondan sonrasına bakarız artık. Sizlerden ricam gelişme aşamasında olan vücudumdaki eksiklikleri veya şöyle söyleyim daha fazla çalışmama gereken bölgelerin nereler olduğunu resimlerden kestirebildiğiniz kadar söyleyebilirseniz sevinirim.

71212.jpg

71063.jpg

66154.jpg

Elimde bulunan pozlar şu an bunlardan ibaret. Malesef diğer pozları şu an ekleyemem, Resim ekleme kuralları bölümüne baktım şayet yüzümüm gizli olması konunun kapatılmasını gerektiriyorsa lütfen kapatın.

biraz daha trapez lazım

kurallari bir zahmet okursaniz yuzunuzle ilgili bir problem olmadigini gorursunuz!

4 aya göre kasların gayet dolgun görünüyor... tabi eksikler var ama 4 aya göre gelişim güzel.... bu vücudu 1 yılda yaparmayan var... başarılarnn devamını dilerim....

boyunun kısa olması avantaj olmuş diyebilirim yani 1.75-1.80 üzeri olsaydın belki boydan dolayı aynı verim olmayabilirdi demeye çalışıyorum,4 ayda böyle olmuşsa bu çalışma beslenmeyle 8 ay sonra güzel bir kıvama gelirsin,şahsim düşüncem bu yönde kolay gelsin.

Yorumlar için teşekkür ederim, Bundan sonra kullanmamı tavsiye edeceğiniz ne olabilir besin olarak doğal beslenme haricinde protein veya diğer ürünlerden ne kullanmalıyım daha iyi verim alabilmem için.

uyarılara rağmen kurallara uygun resimler eklenmediği için kilitlenmiştir..
biceps-triceps-sırt pozları eklemelisiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı