• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık çalışmam.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sezginow
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Başlangıç Kilo=78 Boy =1.68
Şuan Kilo=62 Boy =1.69

Diğer bilgileri ilk başta not almadıgım için yazamadım. Tavsiyelerinizi ve eksiklerimi söylerseniz memnun olurum. ( resimler orjinallerinin üzerine yanlışlıkla kayıt ettiğim için siyah beyaz kaldı. )

Eklentiler

• önce 1.JPG
    önce 1.JPG
    43,1 KB · Görüntüleme: 600
  • sonra1.jpg
    sonra1.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 627
  • sonra2.jpg
    sonra2.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 621
son fotoğraf gercekten gelişmenin olduğunu gösteriyor özellikle omuz başları ben buradayım diyor , fakat göğüslerde orantısızlık var gibi sağ soldan büyük sanki beslenmen hakkındada acıklama yaparsan güzel olur

Teşekür ederim ; sanırım fotografın açısından öyle görünüyor ama düz durdugumda göğüslerde eğrilik göremiyorum.

Beslenmemde ;

Sabah
30-40 gr Yulaf ezmesi + 250ml süt + 2 dilim çavdar ekmeği + 5-6 yumurta

Diğer öğünlerde de toplamda 200-300 gr lapa pilav + 500-600gr arası tavuk tüketiyorum ve günde 60-70 gr Whey protein alıyorum.

Bu şekilde beslenmeye ilk aydan sonra başladım ilk ay çok sıkı bir diet yapıp 10 kilo vermiştim.

nasil bir diyet uyguladin merak ettim.. iyi kilo vermissin..

Bir ay boyunca antreman oldugu ve olmadıgı her gün kardio yaptım ve en az 20 dk koştum.Yüzüm için zoretanin kullanıyordum ve kan testlerinde kan yağım eksik çıkıyordu o derece yağsız yedim. Son programında ise hocam koşuyu çıkartı programımdan artık protein agırlıklı bir beslenme programı verdi onu uygulamaya çalışıyorum. İlk başta zayıflama amaçı ile başladım ama burdaki herkez gibi sanırım bende bağımlı oluyorum bu sabır ve azim sporuna.

Birde ilk 2 ay haftada 2-3 kere bisiklet ile gece minimum bir saat gezdim oda kalçaları eritmek için bire bir şimdi bisikletim arızalı oldugu için gezemiyorum , gece uyuyamadıgım zamanlar bire bir oluyordu.

yaşınızı girmemişsiniz ya da ben görememişim... ayrıca açılardan ötürü sağlıklı bir yorum yapmak çok zor...

Back
Yukarı