Herseyi bu kadar abartmayin ya herseyide steroide bağlamayın .sen yapamamis olabilirsin.ama ortada aaaaa steroid denilecek birsey yok.gayet verimli gecen bir sure var. He şu var 2. Fotoda dolu bir mide hemen spor sonrası pump halde çekilmiş bir foto var. Kendinizin yapamadığı herseye steroid demekten vazgeçin.4 ayda bu kadar hacim için günde 3 öğün steroid mi aldın yoksa bu değişim 4 ydan çok çok daha mı fazla,yeme bizi kardeş 4 ayla alakası yok
Arkadaş 2. fotoğrafta ışığı güzel yakalamış. Yoksa 55cm kolu yok elbette. Ama bazen küçük ölçülerde de hacimli çıkmak mümkün. Esas zor olan izbandut gibi kişilerin yanında iri durabilmek.4 ayda bu kadar hacim için günde 3 öğün steroid mi aldın yoksa bu değişim 4 ydan çok çok daha mı fazla,yeme bizi kardeş 4 ayla alakası yok
+1 bide bunlara inananlar var4 ay için fazla gelişmiş arkadaş evet, 4 ay için ben de steroid derim. Buna şaşıran arkadaş sen yapamamış olabilirsin, gayet verimli geçirmiş 4 ayı falan denmişBaşlığı açan arkadaşın geçmiş mesajlarına ve konularına baktığınızda: 8 Mart 2018'de açtığı bi konuda 3-4 aylık değişim konusu, 9 Ağustos 2019'da açtığı konuda 1 aylık değişim konusu, 17 Eylül 2019'da açtığı konuda 2 aylık değişim konusu açmış. Bu konuda da 4 aylık değişimi atmış. Arkadaş spora 10 gün ara verse son başladığı süreden itibaren sayıyor heralde gelişimini.
Eski konularında da sürekli 50li kilolara çıkmış düzenli olarak. Yalan yanlış bilgiler vererek kilo almak&gelişmek isteyen insanları kötü etkiliyorsunuz farkında olarak ya da olmayarak.
Belki salona gittiği gün sayısıdır.4 ay için fazla gelişmiş arkadaş evet, 4 ay için ben de steroid derim. Buna şaşıran arkadaş sen yapamamış olabilirsin, gayet verimli geçirmiş 4 ayı falan denmişBaşlığı açan arkadaşın geçmiş mesajlarına ve konularına baktığınızda: 8 Mart 2018'de açtığı bi konuda 3-4 aylık değişim konusu, 9 Ağustos 2019'da açtığı konuda 1 aylık değişim konusu, 17 Eylül 2019'da açtığı konuda 2 aylık değişim konusu açmış. Bu konuda da 4 aylık değişimi atmış. Arkadaş spora 10 gün ara verse son başladığı süreden itibaren sayıyor heralde gelişimini.
Eski konularında da sürekli 50li kilolara çıkmış düzenli olarak. Yalan yanlış bilgiler vererek kilo almak&gelişmek isteyen insanları kötü etkiliyorsunuz farkında olarak ya da olmayarak.
kardeş sen neden bhsediyorsun ben 3 yılımı verdim,liseli lamer mi sandın bizi sen yapmamış olabilirsin,herşeye steroid vs gibi çocukla laflar yazan birine cevap vermeye değmez..Herseyi bu kadar abartmayin ya herseyide steroide bağlamayın .sen yapamamis olabilirsin.ama ortada aaaaa steroid denilecek birsey yok.gayet verimli gecen bir sure var. He şu var 2. Fotoda dolu bir mide hemen spor sonrası pump halde çekilmiş bir foto var. Kendinizin yapamadığı herseye steroid demekten vazgeçin.
sağol dostum gayet çarpıtmalı fotolar ve zaman dilimi var 4 ayda doğal yoldan böyle gelişim oluyorsa bizler boşuna uğraşmışız ha steroid varsa da kullandım desin göbeğin duruşu biraz anımsatmadı değil ha yoksa da 4 ay demesin desin ki 1.5 yıldır ara ara yaptığım gelişimin sonucu4 ay için fazla gelişmiş arkadaş evet, 4 ay için ben de steroid derim. Buna şaşıran arkadaş sen yapamamış olabilirsin, gayet verimli geçirmiş 4 ayı falan denmişBaşlığı açan arkadaşın geçmiş mesajlarına ve konularına baktığınızda: 8 Mart 2018'de açtığı bi konuda 3-4 aylık değişim konusu, 9 Ağustos 2019'da açtığı konuda 1 aylık değişim konusu, 17 Eylül 2019'da açtığı konuda 2 aylık değişim konusu açmış. Bu konuda da 4 aylık değişimi atmış. Arkadaş spora 10 gün ara verse son başladığı süreden itibaren sayıyor heralde gelişimini.
Dedektifmisin mübarek. Çocukluk arkadaşımı arıyorum onuda bulurmusun ? bu konuda sert bir tartismaya girmicem ben tekrar ediyorum.4 ayda herkesin bildiği gibi zaten vucut asiri tepki veriyor spora 2 foto arasında oooooo denecek kadar birsey yok foto açısı ,ışık ,pump hali mide doluluğu vs vs. Faktörler var. Ben demiyorum ki bu adam kesinlikle steroidli degil . Ben diyorumki bu sekil bir degsiim kesinlikle steroid denilcek bir degisim degil. Hanginiz küre girdiniz de hemen steroid yaftasini yapıştırıyoruz merak ettim varsada onun problemi. Ama ben olmadanda bu normal bir gelisim diyorum.4 ay için fazla gelişmiş arkadaş evet, 4 ay için ben de steroid derim. Buna şaşıran arkadaş sen yapamamış olabilirsin, gayet verimli geçirmiş 4 ayı falan denmişBaşlığı açan arkadaşın geçmiş mesajlarına ve konularına baktığınızda: 8 Mart 2018'de açtığı bi konuda 3-4 aylık değişim konusu, 9 Ağustos 2019'da açtığı konuda 1 aylık değişim konusu, 17 Eylül 2019'da açtığı konuda 2 aylık değişim konusu açmış. Bu konuda da 4 aylık değişimi atmış. Arkadaş spora 10 gün ara verse son başladığı süreden itibaren sayıyor heralde gelişimini.
Dedektif falan? Çocuklaşmaya gerek yok. Bu sitede steroid kullandığını saklayıp doğal gelişim diye insanları manipüle eden yeterince insan&konu gördüm hepsi bu. Paylaşım sahibinin "4 aylık" gelişiminin steroid olduğunu düşünen bi arkadaşa önce sen sataşmışsın, şimdi de üste çıkıyorsun. Konudan sapmaya gerek yok, gelişim 4 aylık gelişim değil.Dedektifmisin mübarek. Çocukluk arkadaşımı arıyorum onuda bulurmusun ? bu konuda sert bir tartismaya girmicem ben tekrar ediyorum.4 ayda herkesin bildiği gibi zaten vucut asiri tepki veriyor spora 2 foto arasında oooooo denecek kadar birsey yok foto açısı ,ışık ,pump hali mide doluluğu vs vs. Faktörler var. Ben demiyorum ki bu adam kesinlikle steroidli degil . Ben diyorumki bu sekil bir degsiim kesinlikle steroid denilcek bir degisim degil. Hanginiz küre girdiniz de hemen steroid yaftasini yapıştırıyoruz merak ettim varsada onun problemi. Ama ben olmadanda bu normal bir gelisim diyorum.
4 aylık gelişim. Net konu kapandı.Dedektif falan? Çocuklaşmaya gerek yok. Bu sitede steroid kullandığını saklayıp doğal gelişim diye insanları manipüle eden yeterince insan&konu gördüm hepsi bu. Paylaşım sahibinin "4 aylık" gelişiminin steroid olduğunu düşünen bi arkadaşa önce sen sataşmışsın, şimdi de üste çıkıyorsun. Konudan sapmaya gerek yok, gelişim 4 aylık gelişim değil.