4 aylık değişimim ve gelişimim

Arkadaşlar 4 aylık değişimim ve gelişimimi paylaşmak istedim sizce iyimi? ve eksiklerimi söylerseniz sevinirim...

Eklentiler

• IMG_20171112_131101.jpg
    IMG_20171112_131101.jpg
    86,8 KB · Görüntüleme: 2.487
Güzel bir yağ yakımı olmuş. Hacim alman gerekiyor. Hacim almak = kilo almak makrolarını hesaplayıp kalori alımını ayarladıktan sonra antrenmanlara devam edersen hacim alırsın.

Beslenme programı ni söyler mısın
Sabah kalktığımda 3 tam yumurta
1 su bardağı yulaf
1 su bardağı yarım yağlı süt
7-8 tane zeytin
3 dilim kepekli ekmek üstüne süzme peynir sürüyorum
Birazda lor peynir

Öğlen
Pilav veya bulgur 1 tabak kadar yanına ton baligu ve mercimek salatası

Akşam da pilav veya bulgur ve ne kadar protein varsa tüketmeye çalışıyorum yumurta tavuk vb.

Ara öğünlerde genelde meyve tüketiyorum.bu arada 15 yaşında olduğum için ailemle kaliyom yemek ayrımı fazla yapamiom yardım ederseniz sevinirim

Benimde bugun 2 ay bitti ilk 92 cmydi suan 87 82 cm falan olman lazim sence ne kadar zamanda olurum
Onu ben bilemem senin genetiğine bağlı. Vücut kendisi seçer nerden yağ yakcagını.Benim mesala ilk basenlerim küçülmeye baslamaıstı.Kimi insanda ise ilk gogusler erir degisiyo insandan insana.Sadece sabretmen lazım beslenmene dikkat et gerisini zamana bırak. :)

1. ve 2 .ayda o kadar değişim olması büyük başarı :) Ben bir türlü eritemedım şu göbeği az birşey kaldı ama gitmiyor nalet :) Bu arada yag oranı boy kilo kac ?

Back
Yukarı