Çok teşekkürler bı sorum olcakta hacim kazanmak istiyorum ne yapabilirim??Bel ve göbek alt kısım baya erimiş, başarılı bir before-after.
Beslenme programı ni söyler mısınÇok teşekkürler bı sorum olcakta hacim kazanmak istiyorum ne yapabilirim??
Sabah kalktığımda 3 tam yumurtaBeslenme programı ni söyler mısın
Tesekkurler4 Ay da müthiş bir evrim geçirmişsiniz çaba azim hırs her şeyin üstesinden geliyor vücut geliştirme sporu da böyle bir şey
İlk ay haftada 6 gün gittim kas kaybı fazla yaşamamak için hem cardiyo hem ağırlık calistim 2. Ay 4 güne indiHaftada kac gun gittin antremana birde cardio yaptinmi yoksa sadece agirlikmi
Her atremansan sonra kardiyo yapiyomusun ben antreman bittikten sonra 10 dk kosuyorumİlk ay haftada 6 gün gittim kas kaybı fazla yaşamamak için hem cardiyo hem ağırlık calistim 2. Ay 4 güne indi
basladıgımda 100 cm simdi 82Belin ilk ay kac cmdi simdi kac
4Kac ayda bu hale geldin
Onu ben bilemem senin genetiğine bağlı. Vücut kendisi seçer nerden yağ yakcagını.Benim mesala ilk basenlerim küçülmeye baslamaıstı.Kimi insanda ise ilk gogusler erir degisiyo insandan insana.Sadece sabretmen lazım beslenmene dikkat et gerisini zamana bırak.Benimde bugun 2 ay bitti ilk 92 cmydi suan 87 82 cm falan olman lazim sence ne kadar zamanda olurum