Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkür ederimKarın kasları için öyle çok değişik bir programım yok salondaki her makinada 1 set maks yapıyorum haftada 4 kez.Bu aralar alt mideye yüklenmeye başladım,eğik sehpada çakı,leg raise ı 2 set yapıyorum.Yağ oranım da düşük olduğu için epey belli oluyor.
Ben klasik mekik 3 set max tekrar , ayakları karna çekme(adını bilmiyorum) 3 set max tekrar bide crunch mıydı bilmiyorum oda 3 set max tekrar ama çok en alt karın kasımı bilmiyorum orası böyle sanki yağlıymış gibi üsttekiler iyi ama orası böyle yağlı gibi durunca kötü duruyo
Yaza kadar baklavalar daha da belirgin olucaktır
Güzel vücut olmuş. Göğüsle biceps eksik geldi bana. Biraz ağır gir o kas gruplarını .
Vücut gayet başarılı tek eksik biraz göğüs ama olur zamanla bu arada yağ oranınız kaç biliyo musunuz ?
4 Ayda cidden inanılmaz bi sonuç.Keşke 4 ayda benimde böyle vücudum olsa.
Başlamadan önce yağlı birisimiydin?
adamlar doguştan yagsız.
bizde yag oranını düşürmek icin geberiyoruz arkadaş![]()
six pack konu olunca bir sıfır öndesiniz amaKilo alamıyoruz ama biz deKilo almak vermekten daha zor bence.