• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık supelementsiz vücut 17 yaş yorum bekliyorum

abicim 4 ayda değişim olmaz diyorsan ya dalga geçiyorsundur yada hiç bodyden aanlamıyorsundur derim ben
madem bodyden çok iyi anlıyorsun milletten niye yorum bekliyorsun arkadaş? hayı4 4 ayda olabilcek gelişimi hepimiz biliriz maksat ego tatmin etmek kendini hırslandırmak ise ona göre yorum yapalım fakat yazdıklarından kendini otorite gördüğünü farzedersek .... neyse danny gerekli cevabı vermiş sana

En sağlam gözle görülür gelişim 7. 8. ayda başlar.

bunun ilk ayını çıkalım hakaretleri öğrenme salona alışma vs derken kaldı geriye 3 ay sırt bölgesi dışında diğer kas gruplarında gelişim yok

başladığımda 50 kilo falandım ssanırım ondan once biraz ev çalışmam vardı hareketleri falan az çok biliyordum yabancılık çekmedim gözle görülen değişim çok az oldu ama 10 kiloyla başladığım bench press te şu an son set 50 kilo basabiliyorum o da var

Sevgili hckmelik ;

4 ayda inanılmaz bir gelişim bence artık parçalamaya geç ,

Hatta artık sakın hacim falan çalışma ,

Çok tekrar yap ,

Ama biraz yağsız bence yağlan sonra da kasa çevir ,

Var ya supplement alsan acaip fena kas yaparsın ,

Bizim bir abi 3 ay gitti ama çok fena kol yaptı ,

Bide çok yapma şişme sonra sarkar ....

Bu arada foruma gerçekten kızmakta haklısın nasıl yorum yapmazlar ya sana yuh yani 100 küsur kişiye tehessüf ediyorum ....

Böyle başlığa böyle cevap kusura bakma ....

Saygılarımla , Danny Boy ...

olayyyyyyyyyyyyyyyyy hyper_hyper_hyper_

şu an çalışmaya ara verdim ramazandan sonra iyi bir çalışma ve beslenme programıyla devam edecem onları da atarım bugun yarın ve mass gainer aldım nasıl kullnamam gerekir ?

salonda çogu çalışan kişiden daha agır giriyorum millet sasırıyor bu tiple nasıl kaldırıyorsun bunu diye ama ilk ay kilo aldım ondan sonra cok yavas aldım kilo bi ara 58 kilo olmustum ramazan geldi 2 hafta sonra tartıldım 51.5 kilo yazıyordu tabi tartı doğruysa bilemiyorum yine 51.5 kiloyu görünce hırs yaptım yulaf ezmesi falan aldım habire onlardan yiyorum iftardan sonra. şu an 55 kiloyum

Ben Hep agır giriorum 2 kere hatta bilegi sakatladım 5 ögün yemek yiyorum gece yatmadan önce dardanel ton balık ve günde 10 saat uyku 4 ayda 15 kilo aldım yaşlarımız we vucüt tipimizde aynı gibi

ben sürekli dışarda olduğum için beslenmeye pek dikkat edemiyorum sen iyi kilo almışsın 4 ayda bende bilek kaslarım çok yorulmuştu bir ara 1-2 hafta ara verdim ama yazın da olmuyor pek vg. sıcakta çok kaldırılmıyor kışın 45-50 kilo basıyorum bench press yazın 30-35 zor basıyorum zor yani

sende haklısın ama İstek , Hırs oldumu insanda hertürlü yapar ben yapıorum bu temmuz agustos sıcagında su son 2 haftadır kilo aldıgımı söyliyemem ama

Back
Yukarı