yazik
Üye
Slm arkadaşlar bunlarda benim resimelerim kıl problemim var...Ne yapcam bilmiyom:S
Yorumlarınızı bekliyorum...
omuz-114
göğüs-94
kol-33
karın-84 oldu.

Yorumlarınızı bekliyorum...
omuz-114
göğüs-94
kol-33
karın-84 oldu.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
yazik,
Hedeflerinizden, yaşınızdan, kendinizden, idman sisteminizden ve tecrübenizden çok daha detaylı bahsedebilir misiniz?
Başlığınızın da kuralara uygun olarak güncellenmesi de lazım.
Ayrıca yandan çekilmiş daha detaylı resimler eklemeniz daha kaliteli yorumların gelmesi açısından önemli.
Boyunuzun ve kilonuzun kaç olduğunu yazar mısınız?
OK başlığınızı güncelledim.Hakkımda detaylı bir açıklama yapmaya çalıstım..Konu baslığını güncelleyemedim nasıl yapabileceğimi soylerseniz değiştireyim...
Yandan çekilmiş fotolarıda en kısa zamanda eklicem...
Balıkesir Gönende Öğrenciyim keske 6 ay gidebilsem 3 aylık bi öğrenci anlasması var die yazıldım burdaki spor salonuna.O kadar da aham şaham bi yer deil, zaten bende sadece göbek derdine girdim sonradan omuzda yapmak istedim bütün derdim göbek ve omuzdaha yoln çok başındasın... sağlıklı ve yapıcı yorum yapılması için en az 6 ay gibi bir zaman diliminin geçmesi gerekiyor....saygılarımla..
Yazik senin vücudun resmen gelişeciği varmış.Göğüsler şekilli hacimleniyorlar.Sırtta kendini göstermeye başlamış.Çevrenden olumlu tepkiler almaya başlamışsındır eminim.Doğru yoldasın![]()
OK,Site yöneticilerine sesleniyorum...Konu başlığını değiştirmek istiyorum.Konu oldukça eski ölçülerim vs konu baslığında eski konumda güncellenmesi gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim....
Yeni bilgilerim:Yaş 21,Kilo 67 ,Body çalısma sürem 4. ay ....
Diğer ölçülerimide tam olarak ölçtürdüğümde bu konuda belirteceğim tekrar...