• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylık yazın çektiğim fotğrflrm

bdyc22

Üye
2011 ocak ayında bu spora başladım ve mayıs ortalarına kadar düzenli yaptım. Bu süre içinde optimum protein ve universal amino desteği aldım. mayıs ayından sonra tatile gittiğim için eylül ayına kdar koşu yuzme mekik şınav ve bı kac dambull dısında antrenman yapmadım.Bu fotoğraflarım yazın çekilmiştir şu an ki halimin fotoğraflarını en kısa zamanda atıcam arkadaşlar :)

Yaz ayından sonra eylül ortalarında tekrar başladım ve halen düzenli olarak yapmaktayım. Şuan kullandığım ürünler gaspari protein-weider 2200 amino -ultimate creatin ve nanobolix glutamin.Bunlar şuan bıtmek uzere ve ultımate gainer - bsn performans arttıcığı almayı düşünüyorum biraz dha hacimlnmk adına

kusura bakmayın yazın ki ölçülerimi hatırlamıyorum ama yenı fotograflarımı koyunca bütün ölçülerimi yazıcam ama başladıgımda kolum 27-28 arasıydı 34 e kadar çıkmıştı ayrıca spora başlamadan önce 54 kıloydum ve dort ay ıcınde 65 e kadar çıktım

Eklentiler

• 252417_208547345855352_100001002653821_602714_1300154_n (1).jpg
    252417_208547345855352_100001002653821_602714_1300154_n (1).jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 1.106
  • 249607_208548359188584_100001002653821_602718_5933663_n.jpg
    249607_208548359188584_100001002653821_602718_5933663_n.jpg
    190,4 KB · Görüntüleme: 907
  • DSC02821.jpg
    DSC02821.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 1.069
  • IMG_8576.jpg
    IMG_8576.jpg
    66,3 KB · Görüntüleme: 980
  • IMG_8546.jpg
    IMG_8546.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 1.094
gidişat düzgün zaten fiziğinde müsait
yanlız avatarda hammer yapıyorsun sanırım,duruşun ve kaldırış şeklin yanlış geldi bana,kafanı dik tut,2 ayagında aynı hizada olsun ve biraz daha hafif kiloda çalışıp hareketi bozma derim

70 kiloya çıkarsan daha iyi olur. Çok yağlanmadan tabi.

evet amacım zaten 70 e çıkmak kardesım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:17 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:14 ----------

gidişat düzgün zaten fiziğinde müsait
yanlız avatarda hammer yapıyorsun sanırım,duruşun ve kaldırış şeklin yanlış geldi bana,kafanı dik tut,2 ayagında aynı hizada olsun ve biraz daha hafif kiloda çalışıp hareketi bozma derim

evet kardesım sonlara dogru bozuldu bıraz haklısın

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:17 ----------

neye göre dostum ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 14:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 14:19 ----------

ayrıca belırteyım arkadaşlar bu yazın cektırdıgım ve sadece 4 aylık calıstıgımın fotografları yeni halıme en yakın zamanda koyucam yanı 4 aylık bı calısma ıcın degerlendırırsenız sevınırım

Yetersiz demem senin yorumun aslında.

Sen benim açtığım konuda ankette yetersiz oyunu seçmişsin onca yeterli diyen varken. https://www.bodyforumtr.com/vbforum/1-ay-ev-4-ay-t47669.html

Ama ben yine de eleştiriyim vücudunu...

Vücudun fit ve hacim almaya yatkın.

Düzenli beslenme ve antremanla çok güzel bir vücuda kavuşacağını düşünüyorum.

Saygılar

yanı ben yetersız dedıgım ıcın sende ona karsılık mı yetersız dıyosun arkadaşım yapma ben begenmedım o kdar ama çalışmışın bişeyler yapmışın onada saygı duyuyorum :) yorumun ıcınde tesekkurler bunlar yazınki fotolarım yenılernı koyucam yakında ozamanda yorumunu beklıyorum dostum

ben k.bakmazsanız yetersiz buldum 4 ayda çok ciddi değişimler yapanlar var. Kollarınızı yetersiz görüyorum bunun dışında fiziğinizi çok uygun buldum.Karın kaslarına 1-2 kaç yüklendiğin zaman güzel bir değişim yaratacağınızı düşünüyorum.

4 ay için kanatlar iyi tabi şu an daha iyidir ama gögüs ve karın az gibi geldi bana .

evet dostum onların farkındayım ust gogsum eksıktı onu bıraz tamamladım sıra karında

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:52 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:48 ----------

ben k.bakmazsanız yetersiz buldum 4 ayda çok ciddi değişimler yapanlar var. Kollarınızı yetersiz görüyorum bunun dışında fiziğinizi çok uygun buldum.Karın kaslarına 1-2 kaç yüklendiğin zaman güzel bir değişim yaratacağınızı düşünüyorum.

başlamadan oncekı fotografımı bulursam koyucam dostum o zaman daha saglıklı yorum yapabılrsın. kollar yetersız demıssın 4 ayda hangı ınsan 27 cm koldan 37lere yada 38lere çıkmış tabı yaglı olarak demıyorum sekıllı olarak ben 34 e cıkabıldım bunada şükür

4 ayda ne bekliyordun ? Şu ciddi değişim yapanları görmek isterim.

arkadaşım sen yorumlara fazla kulak asma , spor salonundada yıkıcı yorum yapan cok olur , boş ve çok konusanlar yerıne az ama öz konusanlara kulak ver daima. gayet guzel toparlamışsın , bacak resimlerini koymamışın ama umarım bacağıda hakkını vererek calışıyorsundur . ıyı sporlar :)

arkadaşım sen yorumlara fazla kulak asma , spor salonundada yıkıcı yorum yapan cok olur , boş ve çok konusanlar yerıne az ama öz konusanlara kulak ver daima. gayet guzel toparlamışsın , bacak resimlerini koymamışın ama umarım bacağıda hakkını vererek calışıyorsundur . ıyı sporlar :)

çok saol dostum yorumun ıcın.. ;) spor salonu olayına gelırsek suana kadar bu sporun ıcınde olan abılerımden hıc olumsuz bı yorum almadım zaten ılerlememın gayet basarılı oldugunu soylerler bılırsın belkı turkıye 2. serkan budakda abım var aynı salondayız o bıle ıyı yoldasın dedıkten sonra herkes ıstedını soyleyebılır takmıyorum zaten :)

çıplak bulamadım ama buda bu spora başlamadan önceki halim 54. kıloyum

Eklentiler

• DSC00346.jpg
    DSC00346.jpg
    72,8 KB · Görüntüleme: 436
Back
Yukarı