4 Aylıl Başlıyorum Yardım

Merhaba sevgili dostlar yarın 4 aylil spor salonuna gidecegim gecen sene 6 ay gidip bırakmıştım. Kilom 84 boyum 184 yağ oranım %21-22 arası en fazla peki 4 ayda düzenli beslenme +spor+takviye alsam kaç kilo olurum?
Ağırlik çalışsam kilo verip biraz kaslanırmıyım?
Protein tozu ve Bcaa Takviyesi ne zaman alabilirim?
Ve son olarak ortalama kaç kilo olurum biraz hafif göbek ve göğüs var ..teşekkür ler..

Kaç kilo olucağın sana kalmış ama kas kazanımı olarak baya gelişim gösterebilirsin 4 ayda protein ve bcaa yı başladığın gibide kullanabilirsin sıkıntı yaratmaz ayrıca yağ yakımı diyosan cla + c vitamini + karnitin kullanabilirsin.
Nature's Supreme markasının ürünlerini kullanabilirsin etkisi çok iyi

Kaç kilo olucağın sana kalmış ama kas kazanımı olarak baya gelişim gösterebilirsin 4 ayda protein ve bcaa yı başladığın gibide kullanabilirsin sıkıntı yaratmaz ayrıca yağ yakımı diyosan cla + c
vitamini + karnitin kullanabilirsin.
Nature's Supreme markasının ürünlerini kullanabilirsin etkisi çok iyi
Tesekkurler yeni gördümde ilk ay ne alayim butcem 180tl yag yakı cımı , bcaa mı 2 sidemi vs söylerseniz

Tesekkurler yeni gördümde ilk ay ne alayim butcem 180tl yag yakı cımı , bcaa mı 2 sidemi vs söylerseniz
Ben ilk 6 ay 1 seneye kadar supplementin çok gerekli olduğunu düşünmüyorum ilk aylarda vucut alışık olmadığı icin gelisim cok daha fazla olacaktir sıkı beslenin ve dogru antrenmanlar yapin, okuyun araştırın doğru sonucu alırsınız. Kilonuz gelişimiz kişiden kişiye değişiklik göstereceği için net bir sey demek yanlis olur

Merhaba sevgili dostlar yarın 4 aylil spor salonuna gidecegim gecen sene 6 ay gidip bırakmıştım. Kilom 84 boyum 184 yağ oranım %21-22 arası en fazla peki 4 ayda düzenli beslenme +spor+takviye alsam kaç kilo olurum?
Ağırlik çalışsam kilo verip biraz kaslanırmıyım?
Protein tozu ve Bcaa Takviyesi ne zaman alabilirim?
Ve son olarak ortalama kaç kilo olurum biraz hafif göbek ve göğüs var ..teşekkür ler..

İstediğin zaman alırsın mesele gerekli olup olmadığı.Eğer günlük protein miktarını karşılayamayacak yoğunlukta bir hayatın varsa Protein Tozunu alabilirsin eksiği kapatmak için.BCAA ise uzun süren açlıklarda(İF Diyeti Veya Sabah Aç Karna Kardiyo'da) katabolik evre başlamış ise sonlandırmak için kullanılıyor daha çok.

Çevremde yağ yakıcıları kullanan oldu,yağ yakımına etkisi var ama öyle dağlar kadar fark yaratacak bir etkisi yok alacaksan L-Karnitin al.

Hocam biraz araştırın ister besin desteği kullanın ister kullanmayın,doğru yanlış bilgiyi zamanla ayırt edecek hale gelirsiniz zaten ha kimse hatasız olamaz ama araştırdıkça ve tecrübe ettikçe hatalar azalır.

Not:Forumda REKLAMCI arkadaşlar var,biraz dikkat et malum Supplement firmaları satış yapmak adına reklamı-mesajı abartabiliyor.

Back
Yukarı