• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylik degisim :) yorum sizin

ahmetadm

Üye
Spor + diyet programi ile ( besin takviyesi yapmadan ) 4 ayda 110 kg dan 85kg a dusus :)

Eklentiler

• IMG_0260.JPG
    IMG_0260.JPG
    83,8 KB · Görüntüleme: 1.463
Beslenme programını paylaşır mısın?
Beslenmem sirasinda en cok dikkat ettigim noktalar sunlardi:
1. Sekeri tamamiyle 0á indirmeye calistim. 0a indirmeye calistimdan kastim, tatli cikolata vs gibi seyleri tamamiyle hayatimdan cikardim. Kahve cay vs gibi seyleri sekersiz tukettim. Meyve kullanimini dahi en minimum seviyeye indirmeye calistim. Basta yapamam zannettim ama insan alisiyormus demek ki.
2. Ekmek tuketimini tamamen sifira indirdim. Evde sulu yemek falan oldugu zamanlarda ekmek yerine kendime pirinc hasladim. ( Cinliler gibi )
3. Bu donemde aksam 7 den sonra hicbirsey yemedim
4. ilk ay kardio calismalarina agirlik verdim, ondan sonraki aylarda agirlik calismalarina. Bu 4 aylik sure zarfinda sadece ilk ay protein takviyesi aldim. ondan sonraki aylarda hicbir takviye almadim.
5. Fast foodtan kesinlikle uzak durdum. Protein agirlikli beslendim.
Bu noktalara dikkat ederek ayda 6 kilo verdim

Merhabalar, ilk halinizde karnınızda çatlaklar olduğunu gördüm, bunlar için bir krem vs. kullandınız mı? yoksa kilo verince kendinden geçti mi? Bende de aynıları çıktı sınav senesinde çok hızlı kilo aldığım için ama geçecek mi bilmiyordum ta ki bu resmi görene kadar

Yağları çok iyi atmissiniz hocam, genelde sarkma falan olur bu kadar kısa sürede bu kadar fazla kilo verenlerde. Sizde olmamis tebrik ederim o acidan

Back
Yukarı