• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylik saglam antrenman ve suplement kombinasyonu! Yorumlariniz

4 aydir haftada en az 4 gun ve antreman suresi en fazla 50 dk..genelde maksimum agirliklarla en fazla 3 setten olusan antrenman yapiyorum.Bu arada suplement kombinasyonlariyla beslenmeme destek sagliyorum..Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler..Unutmayin spor saglikli ve uzun bir yasam icindir...

Eklentiler

• sky1.jpg
    sky1.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 2.663
  • sky2.jpg
    sky2.jpg
    77,5 KB · Görüntüleme: 2.085
  • sky3.jpg
    sky3.jpg
    87,9 KB · Görüntüleme: 2.166
yaşını ,boyunu,kilonu ve ölçülerini yazsaydın çok daha sağlıklı yorum yapılabilirdi.keşke biraz da karın bölgene yönelik çalışma yapsaymışsın..çok daha estetik bir görünümün olurdu..ama yine de vücudun çalışılmış ve estetik duruyor denilebilir.

4 aylık çalışma için bence oldukça iyi bir görüntü. Tabiki bu yorumu ilk halinizin hatları belli olmayan klasik genç vücudu olduğunu düşünerek yapıyorum. Üst göğüs ve omuzlar üzerinde daha fazla durulmalı gelecek programlarda bence. Üst göğüse ağırlık verdiğiniz programda ön omuza da ağırlık verirseniz üst hattı oldukça güzel bir şekilde doldurabilirsiniz.

görüntün başlangıç için yeterince iyi fakat başta programında değişikliğe gitmene gerek yok program için temel hareketleri yapman yeterli(temel dediğim tüm hareketler 4*8 ve maksimum olarak nizami yapılan hareketlerdir) 1 sene vücudunu gözle,ancak ondan sonra değişik programlara gidebilirsin

başladığında yağlı vücudun vardı sanırım ve 90-95 kiloydun tahminim? ve kas cizgilerin belli deildi suan vücut kötü değil ama sana önerim mide karın calısırken mekikten daha fazla süreyi bisiklete ayır yada haftada 2gün kardio yapmanı öneririm

Tesekkurler Scoobz..is hayatinin yogunlugundan cardio icin zaman bulamiyorum..Soyledigin gibi bisiklet guzel bir cardio aslinda..cardio yogunlugunu arttirmaya calisacagim

arkadaslar suplementlerin bendeki en kötu etkisi cabuk sinirlenmeme sebep oluyor..Suplement kullanip da kendini cok gergin ve stresli hisseden var mi acaba?

Gerçekten 4 ay için müthiş bir başarı tebrik edrim seni. Antrenman programını paylaşırsan sevinirim.

Gelişimin öncesi ve sonrası hakkında yorum yapabilmemiz için dört ay önceki fotoğraflarınıda görmemiz gerek. Buradaki fotoğraflarda gördüğüm iyi bir genetiğe sahipsin, kesinlikle dört ayda sende ciddi bir gelişim olduğuna inanmıyorum, senin fiziğin uzun zamandır böyle tahminimce. Bu fiziğe iyi bir program ve beslenme ile seneye bomba gibi olabilirsin. Sağlıklı, spor dolu günler dilerim.

Başlığı açan kişininde izniyle bir soru sormak istiyorum.
Arkadaşınkine benzer bir vücudum var ve en büyük derdim şu;
Göbek deliğinden birçizgi çektiğimizde üst tarafta kalan kısım için konuşuyorum.Kanatlar yavaş yavaş azalıyor.Tıpkı üçgenmiş gibi sonra bele varmadan tekrar kalınlaşıyor.Bir yay çiziyor.
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Çoğu kişiye bakıyorum.Bu kısım düz.Düz olmasada kanatların bitiminden sonra düzleşiyor.Bizimki gibi bir yay çizmiyor.Bunun sebebi nedir?Daha düz inemsi için neler yapılabilir?
Aydınlatırsanız çok sevinirim

Başlığı açan kişininde izniyle bir soru sormak istiyorum.
Arkadaşınkine benzer bir vücudum var ve en büyük derdim şu;
Göbek deliğinden birçizgi çektiğimizde üst tarafta kalan kısım için konuşuyorum.Kanatlar yavaş yavaş azalıyor.Tıpkı üçgenmiş gibi sonra bele varmadan tekrar kalınlaşıyor.Bir yay çiziyor.
Umarım demek istediğimi anlatabilmişimdir.

Çoğu kişiye bakıyorum.Bu kısım düz.Düz olmasada kanatların bitiminden sonra düzleşiyor.Bizimki gibi bir yay çizmiyor.Bunun sebebi nedir?Daha düz inemsi için neler yapılabilir?
Aydınlatırsanız çok sevinirim

Aslında sorununu tam anlamadım ama galıba alt kanatta sıkıntın var..Dar tutus barfıks, dar tutus lat pulldown o bolgeyı doldurmana kanadı alta dogru uzatmana yardımcı olur..

Back
Yukarı