• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

4 aylik saglam antrenman ve suplement kombinasyonu! Yorumlariniz

Aslında anlatmak istediğim üst kanattan aşaığı indikçe vücut önce inceliyor bele gelmeden tekrar kalınlaşıyor.Bir yay çiziyor.
Alt kanat çalışsam düzelir mi emin değilim.Daha doğrusu beli mi eritmeliyim önce yoksa kanat mı çıkartmalıyım bilemedim.

Aslında anlatmak istediğim üst kanattan aşaığı indikçe vücut önce inceliyor bele gelmeden tekrar kalınlaşıyor.Bir yay çiziyor.
Alt kanat çalışsam düzelir mi emin değilim.Daha doğrusu beli mi eritmeliyim önce yoksa kanat mı çıkartmalıyım bilemedim.

Alt tarafta yag bırıkmıs o zaman buyuk ıhtımal..Cardıo ılac olacaktır o zaman..

bsn nitrix + no-explode ve optimum protein (2.haftam)

yaz dönemindeki 1,5 aylik tatilden sonra tekrar antremanlara basladim ve 2 aydan beri devam etmekdeyim son iki haftadir da bsn urunlerini kullanmaya basladim.su anki suplement kombinasyonum ve resimler...Degerlendirmeler icin tesekkurler....

Eklentiler

• P1040360.jpg
    P1040360.jpg
    156,7 KB · Görüntüleme: 474
  • P1040361.jpg
    P1040361.jpg
    157,9 KB · Görüntüleme: 455
  • P1040362.jpg
    P1040362.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 444
  • P1040364.jpg
    P1040364.jpg
    163,8 KB · Görüntüleme: 489
sadece temel hareketlerden ve haftada en az 4 gunluk antrenmandan olusuyor. antrenman suresi max 60 dk ve elimden geldigince max agirlik az tekrar calismalarina devam etmeye calisiyorum ama suplemntlerin etkisi cok yuksek bsn nitrix ve no explode bende gercekden basarili olduguna inandigim urunlerden te olumsuzluk yurt disinda yasadigim halde burada da pahali urunler olmasi..kullanacak arkadaslara tavsiyem urun uzerindeki kullanim seklinin disina cikmamaniz özellikle no-explode cok etkili doz asiminda bagirsaklar mahvoluyo ve tuvaletten cikamiyosunuz ayrica tansiyonu da cok etkiliyor kendim bizzat yasadim.

dostum guzel olmusta vucudun. sanırım bacakla karın hic calısmıyorsun. bir sure sonra canın sıkılabılır benım gıbı :( . ve karın bacak ıcın ugrasmaya baslayıp , diet falan yapıp gelısım oranını bozarsın. kafanda karısır yaptıgın ıste bozulur. bence karın bacak calısmalısın bir an once.

Birde tahminim 4-5 kilo versen 4-5 ayda daha ıyı olcak gıbı hatların cıkar bıraz.

vücut poz kurbanı olmuş :) kollarını 50-60 derece ile açmışsın , 90 derece ile acsaydn kollarını poz daha güzel olabilirdi , çoğu kişi güzel vücudunu poz yüzünden belirtili gösteremiyor yada ışığı nereye alacağını bilmiyor aslında bu konuda resim eklemeden önce bakılsa bir profesyonelce cekilen pozlara , yada yarışmalardaki pozlara cok daha güzel gösterebilirler vücutlarını :)

Boya, yaşa gerek yok. Kardeşim suplementlere verdiğin paraya yazık. Göğüs yapımız neredeyse birebir. Göğüsü bırak omuz kola asıl sen. Allah vergisi herkezde o keskin göğüs kenarı olmaz tamamen genetik oradan yırtıyorsun, birazcık miğrene çalış gayet hoş görünebilir. İdmanlar 50 dk demişsin biraz süpersete kaçmışsın yanlış anlamadıysam. Senin süpersetlere değil kilo almaya ihtiyacın var.

Back
Yukarı